Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prieš šventes ištekėjo aktorė Hilary Duff: pasidalijo privačių vestuvių akimirkomis

Aktorė Hilary Duff gruodžio 21 d. privačioje ceremonijoje savo namuose ištekėjo už mylimojo Matthew Koma, praneša People.com. Praėjus dienai po romantiškos šventės, žinoma moteris pasidalijo pirmaisiais kadrais iš porai įsimintiniausios dienos metuose.
Hilary Duff ir Matthew Koma
Hilary Duff ir Matthew Koma / „Instagram“ nuotr.

„Tai“, – po nuotrauka, kurioje sutuoktiniai įamžinti šalia automobilio, ant kurio parašyta „Ką tik susituokę“ ir kuris tradiciškai apkabinėtas tuščiomis skardinėmis, rašė aktorė.

View this post on Instagram

This.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Pora instagramo istorijose taip pat pasidalijo kadru, kuriame juodu įsiamžinę vilkintys chalatus vonios kambaryje ir demonstruojantys vestuvinius žiedus.

„Instagram“ nuotr./Hilary Duff ir Matthew Koma
„Instagram“ nuotr./Hilary Duff ir Matthew Koma

Ypatingai dienai H.Duff pasirinko dizainerės Jenny Packham vestuvinę suknelę atvira nugara ir ilgu šleifu.

„Norėjau, kad Hilary (vilkėdama suknelę – red. past.) jaustųsi taip, kaip, manau, ji norėjo jaustis, žinant, kad ji norėjo atrodyti moderniai, o šis įvaizdis yra gan ryškus, – „Vogue“ sakė J.Packham. – Bet labiau už viską norėjau, kad ją vilkėdama ji jaustųsi savimi pasitikinti.“

„People“ šaltinis patvirtino, kad prieš septynis mėnesius susižadėjusi pora amžiną meilę vienas kitam prisiekė sekmadienį.

„Vestuvės vyko jų namuose. Jos buvo mažos ir paprastos. Dalyvavo tik šeima ir artimiausi draugai, – sakė šaltinis. – Ceremonija prasidėjo saulei leidžiantis, juodu susituokė namuose. Puota vyko baltoje palapinėje jų kieme.“

„Instagram“ nuotr./Hilary Duff ir Matthew Koma
„Instagram“ nuotr./Hilary Duff ir Matthew Koma

Kad tarp aktorės ir dainų autoriaus užsimezgė kažkas stipriau nei paprasta draugystė, kalbėti pradėta 2017-ųjų pradžioje. Tačiau praėjus keliems mėnesiams pora išsiskyrė. Ilgai vienas be kito juodu būti negalėjo ir rugsėjo mėnesį H.Duff savo instagramo paskyroje pasidalijusi keliomis bendromis fotografijomis pakurstė kalbas, kad pora santykius atnaujino.

Šios kalbos pasitvirtino ir, pasak pačios H.Duff, nuo tada jos ir M.Koma santykiai tapo dar stipresni.

2018-ųjų birželį H.Duff pranešė esanti nėščia. Pernai spalio 25 d. porai himė dukra Banks Violet Bair. H.Duff iš ankstesnės santuokos su Mike’u Comrie augina 7-erių sūnų Lucą Cruzą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas