Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry ir Meghan jau žino sūnaus Archie krikštynų datą: ceremonija bus maža ir privati

Princas Harry ir Meghan Markle šių metų gegužę pasauliui pristatė naujagimį Archie, o jau šį šeštadienį berniukas bus pakrikštytas Vindzoro pilies koplyčioje. Karališkosios šeimos atstovas pranešė, kad pati krikšto ceremonija bus maža ir privati, joje dalyvaus mažiau nei 25 šeimos nariai bei draugai.
Meghan Markle ir princas Harry su pirmagimiu Archie
Meghan Markle ir princas Harry su pirmagimiu Archie / „Scanpix“ nuotr.

Privati krikšto ceremonija vyks Vindzoro pilies koplyčioje. Tikimasi, kad Bekingemo rūmai paskelbs ne vieną žavią nuotrauką iš karališkajai šeimai svarbios dienos.

Berniuko krikštynos vyks tik po dviejų mėnesių, kai apie jo gimimą buvo pranešta gegužę.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Philipas, princas Harry, karalienė Elizabeth II, ant rankų pirmagimį Archie Harrisoną Mountbatteną-Windsorą laikanti Sasekso hercogienė Meghan Markle ir jos mama Doria Ragland
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Philipas, princas Harry, karalienė Elizabeth II, ant rankų pirmagimį Archie Harrisoną Mountbatteną-Windsorą laikanti Sasekso hercogienė Meghan Markle ir jos mama Doria Ragland

Tiesa, Šv.Jurgio koplyčioje buvo pakrikštytas ne vienas karališkosios šeimos narys. Šioje vietoje krikštą priėmė ir pats mažylio tėtis princas Harry, kuris toje pačioje vietoje 2018 m. gegužę vedė amerikiečių aktorę Meghan Markle.

Beje, koplyčioje vyko ir kitos žymios vestuvės. Čia vestuves rengė princo Andrew dukra princesė Eugenie, kuri ištekėjo už verslininko Jacko Brooksbanko praeitų metų spalį. Šių metų gegužės mėnesį šioje vietoje susituokė ir ledi Gabriella Windsor su finansininku Thomasu Kingstonu.

Asmeninio albumo nuotr./Princesės Eugenie vestuvių akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Princesės Eugenie vestuvių akimirka

Portalas The Sunday Times anksčiau pranešė, kad Archie vilkės istorinę karališkąją mantiją. Šią mantiją 1841 m. pirmą kartą panaudojo karalienė Victoria savo vyriausios dukros princesės Victorios krikštui.

Audinio originalas pagamintas iš Spitalfields šilko ir Honitono nėrinių. Jį dėvėjo net 62 karališkieji kūdikiai, įskaitant karalienę Elizabeth, kurios krikštynos vyko 1926 m. ir princą Harry su princu Williamu.

15min primena, kad princas Harry ir Meghan Markle niekaip neranda tinkamo žmogaus, kuris galėtų pasirūpinti jųdviejų pirmagimiu Archie. Britų spaudoje skelbiama, kad Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė vos per šešias savaites spėjo atsisakyti jau dviejų auklių paslaugų – dabar į darbą priimta trečioji.

Tai patvirtina ryškėjančią tendenciją, kad nuo 2018-ųjų gegužę įvykusių princo Harry ir Meghan Markle vestuvių šią porą vienaip ar kitaip palieka vis daugiau darbuotojų, tarp kurių – asmens sargybinė, asmeninė asistentė, privačios sekretorės, o dabar dar ir auklės.

Tačiau anot karališkosios šeimos šaltinių, poros sprendimai renkant auklę sūnui Archie, kuriam šiuo metu pusantro mėnesio, yra „giliai asmeniški“ bei „priklauso nuo kūdikio ir tėvų poreikių“. Gali būti, kad jie tiesiog nori rasti tobulą pasirinkimą savo atžalai, todėl bando skirtingus žmones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas