Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry mokosi skraidyti

Tarptautinėje žiniasklaidoje pasirodė pranešimų apie princo Harry ir jo brolio Williamo užmojus pilotuoti sraigtasparnius.
Princas Haris
Princas Harry
Temos: 1 Princas Harry

Portalas sugarslam.com informuoja, kad vakar 24-erių princas Harry pakilo iki debesų norėdamas pasauliui įrodyti, kad bandys tapti sraigtasparnio pilotu. Jaunuolis ką tik pradėjo mokytis ir dalyvaus mėnesį truksiančiuose pradedančiųjų pilotų kursuose.

Princas svajoja tapti elitiniu pilotu ir skraidyti sraigtasparniais „Apache attack“. Nors jo užmojai dideli, vienas aviaorganizacijos „Army Air Crops“ narių pareiškė: „Harry yra karališkosios šeimos narys, bet net tai jam nesuteikia garantijų ir neužtikrina sėkmės norint baigti mėnesį truksiančius parengiamuosius kursus. Tai nėra taip paprasta.“

Kad ir kaip ten būtų, princas vėliau norėtų sraigtasparnio pilotavimo mokytis 18 mėnesių kursuose ir tikisi, kad problemų nekils.

Harry brolis princas Williamas taip pat pradės mokytis sraigtasparnio pilotavimo jau kitų metų sausį Karališkojo karinio jūsų laivyno paieškos ir gelbėjimo komandoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai