Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry mylimąją Meghan Markle išsivežė atostogų į Afriką, kur susižadėjo jo brolis

Princas Harry (32 m.) mylimąją Meghan Markle (36 m.) išsivežė romantiškų atostogų į Afriką – ten, kur jo vyresnysis brolis princas Williamas pasipiršo žmonai Kembridžo hercogienei Catherine. Nieko nuostabaus, kad karališkosios šeimos gerbėjai sulaikę kvapą laukia gerų naujienų – galbūt iš Afrikos ir Harry su Meghan grįš jau būdami sužadėtiniai?
Princas Harry ir Meghan Markle draugų vestuvėse Jamaikoje
Princas Harry ir Meghan Markle draugų vestuvėse Jamaikoje / Vida Press nuotr.

Amerikiečių aktorei Meghan Markle, populiaraus serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“) žvaigždei, rugpjūčio 4-ąją suėjo 36-eri.

O gimtadienio išvakarėse ji kartu su princu Harry buvo nufotografuoti Pietų Afrikos Respublikos oro uoste – eidamas iš lėktuvo link terminalo Harry buvo meiliai apkabinęs mylimąja per pečius, o ši, su plačia šypsena veide, rankose nešėsi didelę supakuotą dovaną.

Šios kelionės kryptis labai populiari sužadėtuvėms ir medaus mėnesiui, tad tai tik dar labiau paskatino kalbas, kad Harry ketina pasipiršti savo draugei.

„Harry šias atostogas planavo ilgą laiką, jis suplanavo nepaprastai romantišką kelionę, – leidiniui „The Sun“ pasakojo šaltinis iš karališkosios šeimos aplinkos. – Jie plaukios laivais po ežerą, leisis į žygį saulei tekant, stovyklaus po žvaigždėtu dangumi. Kas žino, kas gali nutikti, kol jie kartu stebės įspūdingus Afrikos saulėlydžius? Galbūt jis priklaups ant vieno kelio?“

Jis padarys, kad tai taptų atostogomis, kurių ji niekada nepamirš, ir gali būti, kad ji grįš su žiedu ant piršto

„Harry laiko Afriką savo sielos namais ir ne kartą yra kalbėjęs, kaip ten gali nuo visko atitrūkti. Savaime suprantama, jis nori parodyti Meghan, kokia tai nuostabi vieta ir sukurti bendrų prisiminimų. Harry daug dirbo prisidėdamas prie Afrikos dramblių ir juodųjų raganosių išsaugojimo ir jis parodys juos moteriai, kurią nori vesti“, – sakė „The Sun“ šaltinis.

„Palankiai susidėliojo, kad šis įspūdingas safaris prasidėjo per jos gimtadienį – koks puikus būdas padaryti įspūdį merginai! Jis padarys, kad tai taptų atostogomis, kurių ji niekada nepamirš, ir gali būti, kad ji grįš su žiedu ant piršto“, – pridūrė šaltinis.

„Vida Press“ (Splash News/Reitmans) nuotr./Meghan Markle
„Vida Press“ (Splash News/Reitmans) nuotr./Meghan Markle

Meghan Markle rugpjūčio pradžioje atskrido į Londoną kartu su savo mama Doria, kuriai aprodė miestą, kuriame ji planuoja įsikurti visam laikui. Po to ji turėjo kelioms dienoms sugrįžti į Torontą filmuotis naujose „Kostiumuotųjų“ serijose, ir vos tik baigėsi filmavimas, ji vėl išskubėjo pas Harry į Londoną, o iš čia įsimylėjėliai išskrido į Afriką.

„Ji nepaprastai džiaugiasi jų atostogomis kartu ir tuo, kad pamatys Afriką Harry akimis. Žinoma, ji jau lankėsi šiame žemyne anksčiau dirbdama su labdara, bet tai bus jos pirmasis safaris. Ji dievina gyvūnus, ypač dramblius, taigi jaučiasi it devintame danguje. Harry ir Meghan yra rimtas reikalas – jie labai orientuoti į bendrą ateitį drauge. Ji planuoja persikelti gyventi į Jungtinę Karalystę ir atsisakyti aktorystės. Jiedu kartu yra daugiau kaip metus ir abu yra labai rimtai nusiteikę šių santykių atžvilgiu. Jie nori, kad jie tęstųsi ir plėtotųsi“, – pasakojo šaltinis.

15min primena, kad princas Williamas savo mylimajai Kate Middleton pasipiršo 2010-ųjų spalį per atostogas Kenijoje. Kensingtono rūmai apie poros sužadėtuves paskelbė ne iš karto, o tik lapkričio 16-ąją. Praėjus pusmečiui nuo sužadėtuvių Williamas ir Catherine susituokė, o šiandien jau augina du vaikus – ketverių princą George'ą ir dvejų princesę Charlotte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant