Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Princas Harry savo gimimo dieną priverstas leisti be mylimosios Meghan Markle

Penktadienį britų princui Harry sueina 33-eji – šį gimtadienį jam tenka pasitikti be savo meilės Meghan Markle šalia, kuri kitoje Atlanto pusėje filmuojasi naujose serialo „Suits“ serijose.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „E! News“, Meghan Markle negalėjo per savo mylimojo gimimo dieną būti kartu su juo, mat jai teko grįžti į Torontą, kur šiuo metu po pertraukos filmuojama antroji septintojo „Suits“ sezono pusė.

Žinodami, kad per tikrąją Harry gimimo dieną negalės būti kartu, jiedu iš anksto tyliai ir ramiai atšventė jo gimtadienį praėjusį šeštadienį Londone.

„Harry nepatinka sureikšminti savo gimtadienių, tad jam patiko tai, jog jiedu šventė tik vieni du. Nebūtina, kad gimtadienis būtų išpūstas ir su didžiuliu būriu draugų“, – „E! News“ cituoja vieną šaltinį iš princo aplinkos.

Tuo tarpu per Meghan Markle gimtadienį, kuris buvo rugpjūčio 4-ąją, įsimylėjėliai buvo išvykę net trims savaitėms į Afriką – per romantiškas gimtadienio atostogas jiedu viešėjo Botsvanoje ir Zambijoje.

Vis netyla kalbos, kad per tas atostogas princas Harry galėjo pasipiršti savo meilei, tačiau kol kas iš Kensingtono rūmų nėra jokių žinių. 15min primena, kad Harry brolis princas Williamas savo mylimajai Kate Middleton pasipiršo 2010-ųjų spalį per atostogas Kenijoje, bet Kensingtono rūmai apie poros sužadėtuves paskelbė ne iš karto, o tik lapkričio 16-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas