Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Princas Williamas pasekė brolio pavyzdžiu: gindamas hercogienę Catherine ėmėsi teisinių veiksmų

Princas Williamas su žmona imasi teisinių veiksmų prie aukštuomenei skirtą žurnalą „Tatler“ dėl jų „žiauraus, seksistinio ir moteris žeminančio“ pasakojimo apie hercogienę Catherine, skelbia užsienio žiniasklaida.
Kembridžo hercogienė Catherine, princas Williamas, Sasekso hercogienė Meghan Marke ir princas Harry
Kembridžo hercogienė Catherine, princas Williamas, Sasekso hercogienė Meghan Marke ir princas Harry / Vida Press nuotr.

Kembridžo hercogai jau išsiuntė laiškus žurnalui „Tatler“, reikalaujančius pašalinti istoriją apie Catherine iš jų interneto svetainės, rašo „Mail on Sunday“.

Pasakojimas, kurio pavadinimas „Catherine the Great“ išspausdintas ant minimo leidinio viršelio, sekmadienį internete dar buvo.

Nors pasakojimas pradedamas pagyromis apie tai, kad Catherine – „viena įtakingiausių moterų pasaulyje“, Kensingtono rūmai tikina, jog jame daug „netikslumų ir melagingų teiginių“.

„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kate Middleton
„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kate Middleton

Šaltiniai Jungtinės Karalystės leidiniui atskleidė, kad karališkąją porą ypač supykdė jame pateikiama mintis, jog hercogienė po vadinamojo „Megxit“ yra išsekusi ir jaučiasi įkalinta padidėjusio darbo krūvio.

Juos taip pat įsiutino „šlykštus“ pareiškimas, kad Catherine yra „pavojingai liekna“, ir tikinimas, kalbant apie moters išvaizdą, kad ji turi valgymo sutrikimų, kurių atskleidė turėjusi princo Williamo motina princesė Diana.

„Tai ypač žiauri ir žalojanti replika, – sakė karališkasis šaltinis Jungtinės Karalystės laikraščiui. – Tai pats blogiausias seksizmas ir moterų žeminimas.“

Vida Press nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine
Vida Press nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine

Šaltinis pridūrė, kad Kembridžo hercogai teisinių veiksmų ėmėsi tik todėl, kad straipsnyje buvo „pilna melo“.

„Ironiška, kad mėgstamiausias karališkosios šeimos narių žurnalas juos taip apteršė. „Tatler“ mano, kad jie neliečiami, nes juos skaito karališkoji šeima ir jų žurnalas yra ant kiekvieno išsilavinusio asmens kavos staliuko, bet tai nieko nekeičia“, – sakė šaltinis.

Kensingtono rūmams pranešus apie karališkajai šeimai neįprastą veiksmą prieš „netikslius ir melagingus teiginius“, „Tatler“ vyriausiasis redaktorius Richardas Dennenas tvirtino „atsakantis už savo veiksmus“.

15min primena, kad į teismą dėl „privataus ir konfidencialaus“ laiško, siųsto jos tėčiui 2018 metų rugpjūtį, praėjus vos trims mėnesiams po jos ir princo Harry vestuvių, ištraukų išplatinimo, į teismą Meghan Markle ir princas Harry padavė „Associated Newspapers”’ – „Mail on Sunday“ leidėjus.

Apie tai daugiau skaitykite čia: Princas Harry ir Meghan Markle pareiškė nutraukiantys ryšius su britų bulvarine žiniasklaida

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas