Sportas gyvai

Princas Williamas per gimtadienį su vaikais šėlo megažvaigždės koncerte: pasidalijo nuotrauka

Londone birželio 21-ąją praūžė muzikos žvaigždės Taylor Swift koncertas. Jame kaip garbės svečiai buvo ir Jungtinės Karalystės monarchijos atstovai – kaip tik tą dieną 42-ąjį gimtadienį sutikęs princas Williamas su savo vyresnėmis atžalomis George'u ir Charlotte.
Princas Williamas ir jo vaikai - princesė Charlotte, princas George'as ir princas Louis
Princas Williamas ir jo vaikai - princesė Charlotte, princas George'as ir princas Louis / Vida Press nuotr.

Velso princas Williamas po koncerto padėkojo Taylor Swift už puikų koncertą ir pasidalijo nuotrauka, kurioje su pačia popmuzikos žvaigžde įamžintas jis ir jo vaikai George'as ir Charlotte.

Kaip rašo „News Sky“, stebėdamas JAV dainininkės pasirodymą Vemblio stadione, būsimasis karalius šoko ir dainavo skambant hitui „Shake It Off“. Kaip tik tądien, birželio 21-ąją, princui suėjo 42-eji metai.

Neilgai trukus vaizdo įrašas, kuriame princas Williamas užfiksuotas šokantis, išplito internete. Nemažai daliai karališkosios šeimos gerbėjų entuziastingi princo šokio judesiai sukėlė juoką.

„Ačiū Taylor Swift už puikų vakarą“, – instagrame atlikėjai dėkojo princas Williamas.

Pati Taylor Swift savo paskyroje pasidalijo asmenuke su princu Williamu, George'u ir Charlotte bei savo mylimuoju, NFL žvaigžde Travisu Kelce'u.

„Laimingo gimtadienio, bičiuli“, – instagrame Taylor Swift sveikino princą Williamą.

T.Swift koncerte tarp žvaigždžių minios, kurioje, kaip pranešama, šėlo ir „Bridžertonų“ žvaigždė Nicola Coughlan bei modelis Cara Delevigne, taip pat buvo Williamo pusseserė Zara Tindall su vyru Mike'u Tindallu.

Žmonės.lt primena, kad birželio 21 dieną 42-ąjį gimtadienį sutikusiam princui Williamui sveikinimą socialiniuose tinkluose skyrė jo žmona Catherine.

Velso princesė pasidalijo miela nuotrauka, kurioje Williamas užfiksuotas šokinėjantis per kopas su trimis jųdviejų vaikais – princu George'u, princese Charlotte ir princu Louis.

„Su gimtadieniu, tėti, mes visi tave labai mylime!“ – rašoma prie nuotraukos.

Pastarieji metai princui Williamui buvo nelengvi – tiek tėvas karalius Charlesas III, tiek žmona Velso princesė Catherine kovoja su vėžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius