Sportas gyvai

Princas Williamas sulaužė tėvo dienos tradiciją: pasidalijo jautria akimirka su karaliumi Karoliu III

Birželio 16-ąją Jungtinėje Karalystėje minima Tėvo diena. Velso princas Williamas šia proga sulaužė savo kasmetinę tradiciją ir vietoje įprasto sveikinimo pirmiausia pasidalijo jautria nuotrauka su tėvu, karaliumi Karoliu III. Joje įamžinta miela tėvo ir sūnaus akimirka iš 1984-ųjų. Karališkos šeimos gerbėjai žavėjosi prisiminimo kadru ir negailėjo pagyrų.
Velso princas Williamas, karalius Charlesas III
Velso princas Williamas, karalius Charlesas III / Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.

Jungtinėje Karalystėje minint Tėvo dieną, Velso princas Williamas pasidalijo širdį veriančiu kadru, kuriame – atsiminimas iš 1984-ųjų. Nuotraukoje užfiksuotas tuo metu dar vaikas Williamas ir jo tėvas, karalius Karolis III.

Toks būsimo sosto įpėdinio Williamo gestas nustebino karališkos šeimos gerbėjus, nes šis sulaužė ilgus metus puosėlėtą tradiciją. Kiekvienais metais pirmiausia skelbiamas pačiam Williamui skirtas sveikinimas, o šį kartą pirmiausia pasirodė nuotrauką iš 1984-ųjų. Britų karališkosios šeimos gerbėjai komentaruose stebėjosi ir klausė, kodėl šiais metais nėra princesės Catherine darytos Williamo nuotraukos, tačiau netrukus pasirodė ir ji.

Vida Press nuotr./Velso princas Williamas
Vida Press nuotr./Velso princas Williamas

Po jautria tėvo ir sūnaus nuotrauka Williamas nedaugžodžiavo. Tačiau, sveikindamas karalių Karolį III panaudojo kasdienišką anglų kalboje naudojamo termino trumpinį, skirtą apibūdinti tėvui – „pa“. Pasidalintoje nuotraukoje Williamas sparto futbolio kamuolį, o tėvas Charlesas III jį tėviškai prižiūri.

„Su Tėvo diena, tėti. W“, – intagrame rašė Williamas.

Oficialioje Velso princo ir princesės paskyroje išplatintas ir sveikinimas, kuris Williamo vaikų vardu sveikina šį su svarbia proga. Britų žiniasklaida praneša, kad tai pirma žinutė jų paskyroje, kuri išplatinta mažųjų vardu.

„Mes tave mylime, tėveli. Sveikiname su Tėvo diena. G, C ir L“, – skelbiama instagrame.

Po šia nuotrauka taip pat pažymima, kad paplūdimyje darytą nuotrauką įamžino Velso princėsė Catherine.

Žmonės.lt primena, kad šeštadienį Londone vyko karaliaus Karolio III garbei skirtas paradas „Trooping the Colour“, kurio metu pirmą kartą po vėžio diagnozės pasirodė ir Velso princesė Catherine. Paskutinis viešas renginys buvo Kalėdų pamaldos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius