Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Princo Harry ir Meghan Markle dukra – karališkojo sosto paveldėtojų sąraše

Meghan Markle ir princo Harry dukra Lilibet Diana, praėjus septynioms savaitėms nuo gimimo Santa Barbaros Cottage ligoninėje, esančioje Kalifornijoje, pridėta į oficialų karališkojo sosto paveldėtojų eilės sąrašą.
Princas Harry ir hercogienė Meghan
Princas Harry ir hercogienė Meghan / Vida Press nuotr.

Kaip rašo People.com, oficialiame britų karališkosios šeimos tinklalapyje Royal.uk Lilibet vardas atsidūrė pirmadienį. Mergaitė, kurios vardas įrašytas kaip panelė Lilibet Mountbatten-Windsor – aštunta eilėje į karališkąjį sostą.

Laipteliu aukščiau jos yra brolis Archie. Vaikų tėvas princas Harry – šeštas eilėje į šiuo metu Elizabeth II užimtą sostą.

Šiame į karaliaus ar karalienės titulą pretenduojančių asmenų sąraše Meghan Markle vardo nėra, nes ji negimė kilmingąja. Dėl tos pačios priežasties nerasime ir hercogienės Catherine ir dar kelių karališkosios šeimos narių antrųjų pusių vardų.

Tačiau Lilibet Diana aštunta eilėje bus ne visą laiką. Princo Williamo ir hercogienės Catherine atžaloms princams George’ui ir Louisui bei princesei Charlotte susilaukus vaikų, jos pozicija nukris.

Šiuo metu Kembridžo hercogų vaikai yra trečias, ketvirta ir penktas į karališkąjį sostą. Aukščiau jų rikiuojasi tik tėvas princas Williamas ir senelis princas Charlesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas