Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pugačiova siūlo Ruslanui Baisarovui pasirašyti taikos sutartį su jos dukra

Rusijos estrados primadona Ala Pugačiova paragino buvusį žentą Ruslaną Baisarovą pasirašyti taikos sutartį, kurią siūlo jos lietuviško kraujo turinčios dukters Kristinos Orbakaitės advokatai.
Ala Pugačiova ir Kristina Orbakaitė
Ala Pugačiova ir Kristina Orbakaitė / „Scanpix“ nuotr.

„Brangus Ruslanai, man regis, kad laikas šią istoriją užbaigti. Tikiuosi, kad šioje taikos sutartyje nesuvaržomos tavo teisės, tavo ambicijos“, sakė A.Pugačiova Pirmojo kanalo pokalbių pramoginėje laidoje „Tegu kalba“, kuri buvo parodyta penktadienio vakarą.

„Ir manau, kad jau laikas ją pasirašyti ir nekankinti nei motinos (K.Orbakaitės), nei savęs, nei vaiko (R.Baisarovo ir K.Orbakaitės sūnaus Denio)“,  sakė ji ir pridūrė, kad ją „kankinti  sudėtinga“.

Kaip laidoje pažymėjo K.Orbakaitės advokatai, taikos sutartyje, kurią siūlo jos buvęs vyras, R.Baisarovas reikalauja, kad jų bendras sūnus Denis gyventų tik su juo, be to, nurodo, jog būtent jis nustatys, su kuo turi bendrauti vaikas ir ar vertos su juo bendrauti A.Pugačiova ir K.Orbakaitė.

Su šiuo punktu K.Orbakaitė negali sutikti, nes nori turėti visavertę galimybę bendrauti su sūnumi, o per pastarąsias tris savaites, pasak jos, jai neleidžiama su juo pasimatyti.

„Negalima vaikui gyventi be tėvo ir motinos, net jeigu jie išsiskyrę, to negali būti. Jis neturi jausti, kad nėra vieno kurio tėvų“,  sakė savo ruožtu A.Pugačiova.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas