Puolęs angelas: per „Victoria's Secret“ šou manekenė neišlaikė įmantraus kostiumo išbandymo

Pirmadienį Kiniją sudrebino seksualiausiu metų renginiu tituluojamas „Victoria's Secret“ šou, kuriame pasirodė kaip niekad daug manekenių iš Kinijos. Vienai jų, deja, nelabai pasisekė – Ming Xi suklupo ant podiumo.
Ming Xi
Ming Xi / Vida Press nuotr.

28-erių Ming Xi šiųmetinis „Victoria's Secret“ šou buvo ypatingas, mat vyko jos gimtajame Šanchajaus mieste.

O ir patirties ant „Victoria's Secret“ podiumo manekenė tikrai turi – šiame šou dalyvavo jau penktą kartą.

Deja, bet kuriozų kartais sunku išvengti – kad ir kokia būtų patyrusi, Ming Xi šįkart susipainiojo savo sudėtingame kostiume ir suklupo ant podiumo.

Nors ir suklupo, šypsena nuo jos veido nedingo – jai tuoj pat atsistoti padėjo paskui ją ėjusi Bruna Lirio. Po to Ming Xi toliau žengė podiumu juokdamasi iš ką tik patirto kuriozo, o ją plojimais palaikė iš paskos ėjusios manekenės.

Tai – bene didžiausia visų manekenių baimė, o žengiant „Victoria's Secret“ podiumu rizika visuomet padidėja dėl įmantrių ir sunkių sparnų ar kitokių konstrukcijų, kurias dizaineriai užmauna manekenėms ant pečių, plazdančių apsiaustų ir labai aukštų aukštakulnių.

15min primena, kad „Victoria's Secret“ šou šiemet vyko jau 22-ą kartą, bet tik pirmą kartą jis surengtas Kinijoje, Šanchajuje.

Renginio metu turėjo koncertuoti Katy Perry, bet dėl biurokratinių kliūčių dainininkė negavo darbo vizos. Kinija popžvaigždės neįsileido dėl to, kad ji 2015 metais koncertavo Taivane, kurio nepriklausomybei Kinijos Respublika griežtai nepritaria. Vietoj jos per „Victoria's Secret“ šou koncertavo buvęs „One Direction“ narys Harry Stylesas. Ant podiumo taip pat dainavo ir JAV rimtmebliuzo žvaigždė Miguelis, dainininkas Leslie Odomas jaunesnysis bei Kinijos popžvaigždė Jane Zhang.

TAIP PAT SKAITYKITE: Seksualusis „Victoria's Secret“ šou sudrebino Kiniją: po biurokratinių kliūčių – kerintis reginys

TAIP PAT SKAITYKITE: „Victoria's Secret“ šou prasideda: pažvelkite į intriguojančius užkulisius Šanchajuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas