Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

R.Wilson susituokė su mylimąja R.Agruma: vestuves iškėlė Sardinijoje – joms ypatingoje vietoje

Aktorė, komikė Rebel Wilson (44) šeštadienį žengė itin svarbų žingsnį – susituokė su mylimąja mados dizainere Ramona Agruma (40)! Itin romantiškos vestuvės įvyko Italijai priklausančioje Sardinijos saloje, kuri porai – ypatinga.

Rebel Wilson ir Ramonos Agrumos vestuvės Sardinijoje įvyko rugsėjo 28-ąją, pranešė „People“.

Teigiama, kad pora susituokti planavo 2025-aisiais, tačiau galiausiai paankstino datą.

Vida Press nuotr./Rebel Wilson ir Ramona Agruma
Vida Press nuotr./Rebel Wilson ir Ramona Agruma

Jau pasirodė ir vestuvių nuotraukos. Jose matyti, kaip Rebel ir Ramona laikosi už rankų, žvelgia viena kitai į akis, o galiausiai ir pasibučiuoja.

Abi nuotakos pasipuošusios baltomis vestuvinėmis suknelėmis, o rankose laiko gėles.

Vida Press nuotr./Rebel Wilson ir Ramona Agruma
Vida Press nuotr./Rebel Wilson ir Ramona Agruma

Pranešama, kad į ceremoniją buvo pakviesta 60–80 svečių. Po vestuvių visi jie vakarieniavo prabangiame restorane „Pedri Garden Restaurant“, rašoma portale news.com.au.

Dar prieš ceremonijos dieną buvo surengta ir priešvestuvinė šventė. Jos metu svečiai vakarieniavo „Cala di Volpe“ viešbutyje esančiame japonų restorane „Matsuhisa“, o vakarą vainikavo daugiau nei 10 tūkst. eurų kainavę fejerverkai.

Vida Press nuotr./Rebel Wilson ir Ramona Agruma
Vida Press nuotr./Rebel Wilson ir Ramona Agruma

Po to svečiai išvyko į netoliese esančias vilas, o nuotakų artimieji ir giminaičiai apsistojo su jomis viešbutyje, kuriame kambarių kaina prasideda nuo maždaug 2000 eurų už naktį.

Fotogalerija:

Italija jųdviejų vedyboms išties tinka, nes panašu, kad būtent čia mylimosios pirmąkart atostogavo kaip pora. 2022-ųjų vasarą Rebel ir Ramona poilsiavo Porto Červo miestelyje, penkias dienas buvo apsistojusios viešbutyje „Cala di Volpe“.

Žmonės.lt primena, kad Rebel Wilson su Ramona Agruma supažindino bičiulis. Prieš susitikdamos jos bendravo telefonu.

„Ir tai buvo tikrai geras būdas susipažinti, – pasakojo R.Wilson. – Tai buvo šiek tiek senoviška ir labai romantiška.“

Nors moterys kartu dar 2022-ųjų kovą pasirodė „Oskarų“ „Vanity Fair“ vakarėlyje, oficialiai Ramoną kaip mylimąją aktorė pristatė tik tų metų birželį. Savo instagramo paskyroje ji paviešino nuotrauką, kurioje merginos įsiamžinusios kartu besišypsančios.

„Galvojau, kad ieškau „Disnėjaus“ princo... bet gal iš tikrųjų visą laiką man reikėjo „Disnėjaus“ princesės, – skelbė ji.

Mylimosios susižadėjo 2023-iaisiais per Valentino dieną Kalifornijoje esančiame Disneilende, priešais Miegančiosios gražuolės pilį.

„Mes pasakėme TAIP! Ačiū „Tiffany & Co.“ už nuostabų žiedą ir Bobui Igeriui („Disney“ generalinis direktorius – red. past.) bei neįtikėtinai Disneilendo komandai „Disney Weddings“ už šią stebuklingą staigmeną!“ – pasidžiaugė R.Wilson.

Žinią apie pasikeitusį statusą aktorė paskelbė pasidalijusi romantiškomis nuotraukomis. Vienoje iš jų Rebel laiko dėžutę su žiedu, o kitoje pora užfiksuota Disneilende švenčianti svarbią progą.

Įsimylėjėlių pora pozavo vilkėdama vienodus rožinės ir baltos spalvų dryžuotus džemperius su tamsiai mėlynomis širdelėmis ir demonstruodama ryškų deimantinį žiedą, puošiantį Ramonos pirštą. Įamžintas ir romantiškas mylimųjų bučinys.

Vėliau R.Wilson savo memuaruose „Rebel Rising: A Memoir“ išsamiai aprašė, kaip pasipiršo širdies draugei: „Ramona mato pastelinius rožių žiedlapius ant žemės ir rožes vazose. Aš jai sakau, kokia ji man ypatinga. O tada atsiklaupiu ant vieno kelio ir atidarau dėžutę su žiedais. Baigiu žodžiais – taigi, Ramona Agruma, ar tekėsi už manęs? Taip – atsako ji, o per veidą rieda ašaros.“

Beje, 2022-ųjų pabaigoje Rebel Wilson pranešė netikėtą žinią, kad tapo mama.

„Be galo didžiuojuosi galėdama pranešti apie savo pirmojo vaiko, Royce Lillian, kurią šią savaitę pagimdė surogatinė motina, gimimą. Net negaliu apibūdinti meilės, kurią jai jaučiu, ji – nuostabus stebuklas!

Esu be galo dėkinga visiems, kurie dalyvavo (jūs žinote, kas esate), tai truko ne vienerius metus... Bet ypač noriu padėkoti savo nuostabiai surogatinei motinai, kuri ją išnešiojo ir pagimdė su tokia malone ir rūpestingumu. Ačiū, kad padėjote man sukurti savo šeimą, tai nuostabi dovana. Geriausia dovana!!

Esu pasirengusi suteikti mažajai Roycie visą įmanomą meilę. Aš greitai mokausi... didelė pagarba visoms mamoms! Didžiuojuosi būdama jūsų klube“, – tada rašė R.Wilson.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas