Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Reperė Cardi B skiriasi su Offset'u ir laukiasi trečio vaiko: užminė mįslę dėl būsimo kūdikio tėvo

31 metų amerikiečių reperė Cardi B (Belcalis Marlenis Almanzar) laukiasi trečiojo vaiko. Cardi apie nėštumą paskelbė pasirodžius naujienoms apie jos skyrybas su reperiu Offset'u.
Offsetas ir Cardi B
Offsetas ir Cardi B / Vida Press nuotr.

Žinia apie tai, kad laukiasi trečio vaikelio pasidalijo pati atlikėja savo socialinio tinklo paskyroje.

„Su kiekviena pabaiga ateina nauja pradžia! Esu tokia dėkinga, kad galėjau dalytis šiuo laikotarpiu su tavimi, tu atnešei man daugiau meilės, daugiau gyvenimo ir, svarbiausia, padėjai atkurti jėgas! Priminei man, kad galiu turėti viską! Priminei man, kad niekada neturiu rinktis tarp gyvenimo, meilės ir savo aistros! Labai tave myliu ir negaliu sulaukti, kada tu pamatysi, ką padėjai man pasiekti“, – į įsčiose esanti kūdikį kreipėsi Cardi B, jau turinti du vaikus.

Nuotraukose Cardi B pozavo naktinio miesto fone vilkėdama puošnią raudoną suknelę, kuri išryškino pastebimai suapvalėjusį pilvuką.

„Gyvenimo vingius, posūkius ir iššūkius išgyventi daug lengviau, bet tu, tavo brolis ir tavo sesuo man parodėte, kodėl verta tai išgyventi!“ – įrašą baigė atlikėja.

Reperė apie nėštumą paskelbė praėjus dienai po to, kai po šešerius metus trukusios santuokos pateikė skyrybų su Offset'u prašymą, „People“ tai patvirtino reperės atstovas.

Besilaukianti Cardi B siekia, kad jai būtų suteikta jų bendrų vaikų – dvejų metų sūnaus Wade'o Setho ir šešerių metų dukros Kalche Kiari – globa. Tiksliai nežinoma, kas yra būsimo atlikėjos vaiko tėvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi