Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Reperė Nicki Minaj dar stipriau pakurstė kalbas apie nėštumą: pasidalijo provokuojančia nuotrauka

Reperė Nicki Minaj dar labiau pakurstė jau kurį laiką sklandžiusius gandus apie nėštumą, pasidalydama provokuojančio įvaizdžio nuotrauka. 37-erių atlikėja, krūtis pridengusi tik ant spenelių užklijuotais lipdukais, reklamavo savo ir reperio Tekashi 6ix9ine dainą „Trollz“.
Kennethas Petty, Nicki Minaj, Tekashi 6ix9ine
Kennethas Petty, Nicki Minaj, Tekashi 6ix9ine / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Nicki Minaj

Į objektyvą žvelgianti Nicki Minaj, pozuojanti kūną pridengusi tik ilgais spalvotais plaukais, sidabrine striuke ir kelnaitėmis aukštu liemeniu, pasak instagrame ją sekančių gerbėjų, toką aprangą šiai nuotraukai pasirinko ne be reikalo – moteris norėjo atitraukti dėmesį nuo jos ryškėjančio nėščiosios pilvuko, rašo „Mirror“.

„Nicki Minaj laukiasi. Atpažįstu per daug koreguotą nėštumo nuotrauką, kai ją pamatau. To pilvo forma, jie panaikino per pilvo vidurį einančią tamsią liniją ir pridengė krūtis, nes laukiantis patamsėja speneliai. Vis dėlto, sveikinu“, – rašė vienas internautas.

„Laukiu Nicki Minaj pranešimo apie nėštumą“, – pridūrė kitas.

Kalbų apie galimą dainininkės nėštumą nenuslopino ir bendro kūrinio su skandalinguoju reperiu Tekashi 6ix9ine „Trollz“ vaizdo klipas. Jame atlikėja daugelyje scenų nusifilmavo pridengdama pilvą.

Nicki Minaj ir Tekasi 6ix9ine kūrinio „Trollz“ vaizdo klipas:

VIDEO: TROLLZ - 6ix9ine & Nicki Minaj (Official Music Video)

Kaip rašo „Mirror“, duetas prieš kelias dienas pristatytą vaizdo klipą, jau peržiūrėtą daugiau nei 85 mln. kartų, filmavo neseniai iš kalėjimo paleisto reperio garaže, kadangi jam draudžiama išvykti iš namų dėl skirto namų arešto.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tik iš kalėjimo paleistas Tekashi69 tapo sensacija: tiradą apie buvimą „žiurke“ stebėjo du milijonai

Sužinoti, ar jų mylima atlikėja laukiasi, Nicki Minaj gerbėjai bandė dar praeitą mėnesį. Vienas jų dainininkės ir jos sutuoktinio Kennetho Petty paprašė pasidalyti augančio pilvuko nuotrauka. Į tai reperė atsakė: „Pasaulis dar nepasiruošęs“.

15min primena, kad Nicki Minaj ir Kennethas Petty pernai spalį slapta atšoko vestuves.

APIE TAI DAUGIAU SKAITYKITE ČIA: Susituokė Nicki Minaj ir Kennethas Petty: kriminalinė mylimojo praeitis reperės neišgąsdino

TAIP PAT SKAITYKITE: Reperės Nicki Minaj brolis nuteistas už mažametės prievartavimą: už grotų kalės ketvirtį amžiaus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne