Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Reperės Nicki Minaj brolis nuteistas už mažametės prievartavimą: už grotų kalės ketvirtį amžiaus

Reperės Nicki Minaj vyresnysis brolis jau kurį laiką sėdi už grotų – laukia prieš kelis metus įvykdyto žiauraus nusikaltimo nuosprendžio. Dabar paaiškėjo, kad vyras į laisvę išeis po mažiausiai 25 metų, praneša TMZ.
Nicki Minaj
Nicki Minaj / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nicki Minaj

Apdovanojimais įvertintos dainininkės brolis Jelani Marajas nuteistas dėl agresyvaus vaiko lytinio išnaudojimo ir pavojaus vaikui sukėlimo ir dėl to už grotų turės atsėdėti mažiausiai 25 metus.

Iš tikrųjų kaltu J.Marajas šioje byloje pripažintas dar 2017-aisiais. Dviem metais anksčiau sulaikytas ir lytiniu vaiko išnaudojimu apkaltintas vyras iš pradžių savo kaltę neigė, o sulaikomas policijos, pasak „New York Daily News“, nerodė jokių emocijų.

„Scanpix“/AP nuotr./Nicki Minaj brolis Jelanis Marajas
„Scanpix“/AP nuotr./Nicki Minaj brolis Jelanis Marajas

Iš pradžių tik buvo kalbama, kad J.Marajas už tai, kad aštuonių mėnesių laikotarpyje kelis kartu lytiškai išnaudojo 11 metų amžiaus mergaitę, praleis nuo 25 metų iki gyvos galvos, ir jo advokatų komanda buvo pasiruošusi apeliuoti šią teisėjo skirtą bausmę.

Vis dėlto bausmės trukmė buvo patvirtinta – už grotų vyras praleis mažiausiai ketvirtį amžiaus. Praėjus šiam laikotarpiui jis galės prašyti paleidimo į laisvę, tačiau didelė tikimybė, kad kalėjime jis išbūs ilgiau – galimai net iki gyvos galvos, mat, pasak teisėjo, J.Marajas vaikui "sugriovė vaikystę", už ką jam skirta atitinkama bausmė.

Nuosprendžio laukusį brolį kalėjime buvo aplankiusi ir reperė N.Minaj, kurios tikrasis vardas Onika Maraj-Petty. Nors teigiama, kad žinoma dainininkė su broliu po to, kai jam buvo pareikšti kaltinimai tokiu baisiu elgesiu, artimų santykių nepalaiko, tačiau ji padarė išimtį dėl mamos Carol.

N.Minaj nedalyvavo ir brolio teismo posėdžiuose, nors anksčiau J.Marajo advokatų komanda sakė, kad ji apie savo atvykimą buvo patvirtinusi.

View this post on Instagram

Jelani, I love u more than you'll ever comprehend. ????

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Brolis – ne vienintelis kriminaline veikla užsiėmęs žmogus N.Minaj šeimoje. 15min primena, kad rudenį atlikėja ištekėjo už Kennetho Petty – į registruotų Niujorko valstijos seksualinių nusikaltėlių sąrašą įtraukto mylimojo. Atkapsčius teismo dokumentus paaiškėjo, kad 1995-aisiais K.Petty apkaltintas mėginimu išprievartauti 16-metę, grasinant jai aštriu daiktu. Už tai vyras buvo nuteistas laisvės atėmimo bausme ir kalėjime praleido ketverius metus.

Tačiau tai dar ne viskas – N.Minaj širdies draugas yra ir žudikas. Prieš daugiau nei dešimtmetį K.Petty už grotų buvo pasiųstas dešimčiai metų už tai, kad nušovė žmogų. Dėl gero elgesio K.Petty buvo paleistas anksčiau laiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas