Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reperio Lil Xan sužadėtinė patyrė persileidimą

Savaitgalis sensacingajam amerikiečių reperiui Lil Xan ir jo sužadėtinei Annie Smith buvo itin skaudus. Po kelių mėnesių nėštumo mergina pranešė, kad patyrė persileidimą. Žinią ji paskelbė socialiniame tinkle, ten ji pasidalijo vaizdo įrašais ir nuotraukomis, bei jautria žinute.
Lil Xan su sužadėtine Annie Smith
Lil Xan su sužadėtine Annie Smith / Asmeninio albumo nuotr.

Instagrame A.Smith pasidalijo savo ir sužadėtinio Lil Xan romantiškais pirmosios pažinties kadrais.

„Šios akimirkos iš mūsų pirmosios pažinties, atrodo lyg būtų praėję daugybę metų. Jau pirmą kartą pamačiusi tave, supratau, kad tu ypatingas. Be galo tave pamilau, kasdien ta meilė tampa vis didesnė. Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad taip stipriai kažką mylėsiu. Tai, kad su tavimi sukūrėme šeimą, buvo gražiausia Dievo man suteikta dovana“, – socialiniame tinkle rašė A.Smith.

„Šiandien jaučiu skausmą, kokio iki šiol nebuvau patyrusi. Sielos skausmą. Šis jausmas ateina iš mano širdies gelmių. Mano mažasis angelėli, mama tave myli taip, kaip niekad negalėjo įsivaizduoti. Tu mane padarei pačia laimingiausia moterimi visame pasaulyje. Tas jausmas, kuri jaučiau, kai tu augai mano pilve, buvo stebuklingas. Labai norėčiau tave pamatyti, palaikyti savo rankose, parodyti tau pasaulį ir išmokyti gražių dalykų. Tu turėjai patį geriausią pasaulyje tėtį Diego. Mes mylime tave, mūsų mažasis angelėli“, – jausmais dalijosi A.Smith.

15min primena, kad žiniomis apie naujagimį Lil Xan pasidalijo kovo pradžioje. Sensacingai išgarsėjęs atlikėjas „Instagram“ tinkle pasidalino bendra savo ir sužadėtinės nuotrauka su įrašu: „Norėjau dar kiek palaukti, tačiau nenoriu palikti savo gerbėjų nežinioje. Tai oficialu – aš pirmą kartą tapsiu tėvu“.

Svarbiomis naujienomis „Instagram“ tinkle pasidalinęs Lil Xan neslėpė džiaugsmo. 22 metų reperis, kurio tikrasis vardas Nicholas Diego Leanos, rašė, kad dar niekada gyvenime nesijautė toks laimingas.

Daugeliui atlikėjo gerbėjų ši žinia buvo netikėta. Visų pirma dėl to, kad Lil Xan dar visai neseniai palaikė artimus santykius su daininnkės Miley Cyrus seserimi Noah Cyrus, su kuria susitikinėjo nuo 2018 m. birželio. Prieš pusę metų jie paskelbė, kad nebėra pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas