Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robbie Williamsas likusį koncertų turą Europoje atšaukė dėl sveikatos problemų

Britų popžvaigždė Robbie Williamsas (43 m.) anksčiau laiko nutraukė savo koncertų turą Europoje, o dabar paaiškėjo, kad tai padaryti jis buvo priverstas dėl sveikatos problemų, skelbia „Hello Magazine“.
Robbie Williamso koncerto akimirka
Robbie Williamso koncerto akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dar rugpjūtį Robbie Williamsas linksmino gerbėjus Lietuvoje, tačiau užbaigti savo „Heavy Entertainment Show“ turo jis nebepajėgė – rugsėjo pradžioje Sankt Peterburge, Maskvoje ir Sočyje turėję įvykti jo koncertai buvo atšaukti dėl „mįslingos ligos“.

Dabar paaiškėjo, kad likusius turo koncertus atlikėjas buvo priverstas atšaukti dėl stuburo išvaržos, kuri jam kelia didžiulius nugaros skausmus.

„Sunkiausias dalykas kuriant turą buvo mano sveikata ir problemos dėl nugaros, – atviravo jis leidiniui „Daily Star“. – Turiu stuburo išvaržą ir tai kėlė nemažai streso.“

Pastaruoju metu sveikatos problemos verčia koreguoti ne vienos muzikos žvaigždės planus: prieš savaitę Lady Gaga buvo paguldyta į ligoninę dėl didžiulių klubo skausmų ir paskelbė, kad savo gastrolių „Joanne World Tour“ europinę dalį perkelia į kitus metus. O šią savaitę ir „Aerosmith“ buvo priversta atšaukti savo koncertus Pietų Amerikoje dėl neįvardytos grupės lyderio Steveno Tylerio ligos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant