Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Robino Williamso sūnus Zakas su žmona Olivia susilaukė dukros

Anapilin iškeliavusio legendinio aktoriaus Robino Williamso sūnus Zakas ir jo žmona Olivia pasidalijo džiugia naujiena – pora susilaukė dukros.
Robinas Williamsas ir Zakas Williamsas
Robinas Williamsas ir Zakas Williamsas / Vida Press nuotr.

Šia naujiena žinomo aktoriaus sūnus pasidalijo socialinio tinklo paskyroje. Čia jis pridėjo ir kelias nuotraukas, prie kurių atskleidė naujagimės vardą.

„Pristatome naujausią mūsų šeimos narę Zolą June Williams! Nuo tada, kai prisijungė prie mūsų, ji nuostabiai bendrauja su savo vyresniu broliu ir pasirodė esanti rami, maža mergaitė.

Olivia June sekasi nuostabiai, o mes, esantys kaip septintame danguje, norime pristatyti Zolą šiam pasauliui!“ – džiaugėsi Z.Williamsas.

15min primena, kad tai nėra vienintelis Z.Williamso vaikas. Prieš dvejus metus Zakas su sužadėtine Olivia June susilaukė berniuko ir jo vardu pagerbė šį pasaulį palikusio tėvo atminimą.

Zakas ne kartą minėjo, kad kiekvieną dieną ilgisi tėčio. Ilgesį ir atminimą jis įamžino itin gražiu būdu ir gimusį sūnų pavadino McLaurinu Clementu Williamsu vardu, taip pagerbdamas iškeliavusio aktoriaus atminimą, mat jo vidurinysis vardas buvo McLaurinas.

Z.Williamsas sūnaus su sužadėtine susilaukė gegužės 22 dieną. Pasaulį išvydęs džiaugsmo kamuoliukas sveria vos 3,6 kg, o ūgis siekia 52 cm.

Pora juokavo, kad kol sūnus mažas, jį kurį laiką vadins Mickey, animacinio herojaus „Peliuko Mikio“ vardu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas