Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Robui Lowe'ui nutekintos sekso juostos skandalas – geriausias kada nors jam nutikęs dalykas

Aktoriaus Robo Lowe'o gyvenimo jam pavydėtų daugelis – sėkminga karjera, laiminga beveik tris dešimtmečius trunkanti santuoka, nuostabūs vaikai. Tačiau, kad tai turėtų, žinomas vyras turėjo kai ką iškęsti – ne itin malonų sekso juostos skandalą. Nepaisant to, šis įvykis, R.Lowe'o teigimu, buvo geriausias jo gyvenime nutikęs dalykas.
Aktorius Robas Lowe'as
Aktorius Robas Lowe'as / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Robas Lowe'as

Aktorius Robas Lowe'as nesigaili kadaise įrašęs sekso juostą, nes, pasak jo, iš to kilęs skandalas padėjo jam atsikratyti žalingų įpročių.

„Manau, tai geriausias kada nors man nutikęs dalykas, – sakė 55-erių vyras „The Jess Cagle Show“ radijo laidoje. – Atvirai, taip ir yra, nes tai padėjo man išsiblaivyti. Atsisakius žalingų įpročių, vedžiau. Santuoka trunka jau 29 metus ir turiu du nuostabius sūnus, o tai, mano nuomone, nebūtų nutikę, jei nebūtų kilęs šis skandalas. Tai buvo viena iš priežasčių, kodėl išsiblaiviau.“

Vida Press nuotr./Aktorius Robas Lowe'as
Vida Press nuotr./Aktorius Robas Lowe'as

1988-aisiais jaunų aktorių grupei, vadinamai „Brat Pack“, ir vaidinusiai įvairiuose paaugliams ir jaunimui skirtuose to meto filmuose, priklausęs R.Lowe'as vaizdo kamera nufilmavo jo ir 16-metės merginos lytinį aktą. Tuo metu aktoriui buvo 24-eri.

Nuteikinus juostą ir kilus didžiuliam skandalui, R.Lowe'ui teko laikinai sustabdyti karjerą. Aktorius ant savęs pyksta tik dėl pastarojo dalyko. Ir dar dėl to, kad nesugebėjo pasinaudoti atsiradusia galimybe šiek tiek pasipelnyti.

„Problema buvo ta, kad aš, kitaip nei kiti, iš to nieko neuždirbau. Buvau per kvailas“, – apie sekso juostos skandalą toliau kalbėjo aktorius, omenyje tikriausiai turėdamas tokias žvaigždes kaip Kim Kardashian ar Paris Hilton, kurių ne ką mažiau dėmesio sulaukusios juostos buvo pardavinėjamos.

Vida Press nuotr./Aktorius Robas Lowe'as su žmona Sheryl Berkoff
Vida Press nuotr./Aktorius Robas Lowe'as su žmona Sheryl Berkoff

Pasimokęs iš savo klaidų, R.Lowe'as sugebėjo susigrąžinti neblogą aktoriaus reputaciją, jam buvo patikėti vaidmenys filmuose „Nužudyti Kenedį“, „Knife Fight“, „Too Late To Say Goodbye“, seriale „Parks and Recreation“ ir daugelyje kitų.

Šiuo metu jis įvairiuose JAV miestuose rengia pasirodymus, paremtus 2012-aisiais išleistais memuarais „Stories I Only Tell My Friends“.

„Pasirodymuose daug kalbu apie išgijimą, nes, manau, kitiems matyti pavyzdžius yra gerai. Man pačiam tokių reikėjo, kai bandžiau pakeisti savo gyvenimą“, – kalbėjo aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne