Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

S.Mendeso ir C.Cabello pasaka baigėsi: pora pasuko skirtingais keliais

2019-ųjų liepą susipažinusi atlikėjų pora Shawnas Mendesas (23) ir Camila Cabello (24) po dvejų metų draugystės nusprendė pasukti skirtingais keliais. Apie šį sprendimą jie pranešė socialiniuose tinkluose.
Shawnas Mendesas ir Camila Cabello
Shawnas Mendesas ir Camila Cabello / Vida Press nuotr.

Trečiadienio vakarą gerbėjai kaip reikiant sukluso, nes S.Mendesas ir C.Cabello savo „Instagram“ paskyrose paskelbė apie išsiskyrimą. Tai pora padarė ir gražiu būdu – paaiškindami, kad nors meilė dabar kitokia, tačiau geriausiais draugais jie ketina išlikti.

„Ei, mes nusprendėme nutraukti savo romantiškus santykius, bet mūsų meilė vienas kitam kaip žmonėms yra stipresnė nei bet kada. Santykius pradėjome kaip geriausi draugai ir toliau liksime geriausiais draugais. Labai vertiname jūsų palaikymą pačioje pradžioje ir judant į priekį. Camila ir Shawnas“, – socialiniame tinkle pranešė pora.

Per COVID-19 pandemiją duetas kartu laiką leido Majamyje. S.Mendesas kalbėjo, kad šis sunkus laikotarpis porą stipriai suartino. Kaip tik singlas „Summer of Love“ buvo įkvėptas kelių pirmųjų karantino mėnesių.

Vida Press nuotr./Camila Cabello ir Shawnas Mendesas
Vida Press nuotr./Camila Cabello ir Shawnas Mendesas

„Jausmas yra geras. Tai buvo tarsi rašymas apie pirmuosius du karantino mėnesius. Mums su Camila pasisekė, nes galėjome tiesiog būti ramioje akimirkoje, ir tai buvo pirmas kartas per pastaruosius šešerius metus, kai galėjome tiesiog atsipalaiduoti ir visai nedirbti“, – sakė jis interviu „Audacy Check In“.

Rugpjūtį C.Cabello laidoje „The Tonight Show“ sakė, kad ji ir S.Mendesas nėra susižadėję. Šį faktą dainininkė turėjo paneigti po to, kai internete pasklido gandai apie jų sužadėtuves, kai gerbėjai pastebėjo ant jos kairiojo bevardžio piršto žiedą.

15min primena, kad apie poros santykius plačiau pradėta kalbėti 2019 m. liepą, kai buvusi „Fifth Harmony“ lyderė žingsniavo Los Andželo gatvėmis su žaviuoju „Stitches“ atlikėju. Tada pora ne tik kartu vaikščiojo, bet ir buvo pastebėta besibučiuojanti „Dottie’s True Blue“ kavinėje San Franciske.

Nors kalbos dėl romantiškų santykių sklido jau seniai, tačiau atsiradus bendrai dainai „Senorita“ jos dar labiau paaštrėjo. Beje, vaizdo klipas išėjo tik po kelių dienų, kai mergina išsiskyrė su buvusiu mylimuoju, santykių konsultantu Matthewsu Hussey.

Vida Press nuotr./Shawnas Mendesas ir Camila Cabello
Vida Press nuotr./Shawnas Mendesas ir Camila Cabello

Visgi atlikėjai daug apie tai nekalbėjo ir neigė kalbas apie romantiškus santykius. Netgi S.Mendeso gerbėjas po pasirodymo atlikėjo paklausė, ar šis susitikinėja su Camila, tačiau atsakymas į klausimą buvo aiškus, kai dainininkas tiesiog purtė galvą ir nuleido rankas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas