Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

S.Seagalas – Maskvoje: gimtadienį minėjo su Putino sąjungininkais, vadino šeima

Amerikiečių veiksmo filmų žvaigždė Stevenas Seagalas sekmadienį buvo nufilmuotas reiškiantis savo meilę ir paramą artimiems Rusijos prezidento Vladimiro Putino sąjungininkams. Tokiu būdu Maskvoje jis šventė savo 70-ąjį gimtadienį.
Vladimiras Putinas, Stevenas Seagalas, šventės akimirka
Vladimiras Putinas, Stevenas Seagalas, šventės akimirka / AFP/Scanpix nuotr., stopkadras

Socialiniuose tinkluose plintančiame balandžio 10 d. darytame vaizdo įraše matyti, kaip Rusijos elito kompanijos apsuptas Holivudo aktorius sako jai kalbą, rašo dailymail.co.uk.

Vaizdo įraše šalia aktoriaus S.Seagalo aiškiai matomas propagandinės Rusijos valstybinės televizijos laidų vedėjas Vladimiras Solovjovas, kuris atvirai palaikė Putino invaziją ir apkaltino Britaniją neva sukūrus siaubingas civilių žudynių scenas Bučoje.

VIDEO: Seagal celebrated his birthday in a Moscow restaurant and supported Russia

„Financial Times“ skelbia, jog vakarėlyje taip pat dalyvavo ir viena pagrindinių Rusijos žiniasklaidos magnačių – Margarita Simonyan.

Tiek V.Solovjavas, tiek M.Simonyan yra įtraukti į ES sankcijų sąrašą po to, kai Rusija įsiveržė į savo kaimynę Ukrainą.

Juodus marškinius ir geltonus akinius vilkėjęs veiksmo filmų aktorius Seagalas, palaikydamas V.Putiną ir jo sąjungininkus, publikai pasakė: „Kiekvienas iš jūsų esate mano šeima ir draugai. Myliu jus visus ir mes stovime kartu, išgyvename daug sunkių laikų per ilgą laikotarpį.“

Nepaisant to, kad Vakarai vieningai smerkia invaziją į Ukrainą, S.Seagalas, lyriškai kalbantis apie savo meilę savo bendražygiams rusams, neturėtų stebinti.

Mat aktorius yra ilgametis V.Putino draugas ir 2016 m. gavo Rusijos pilietybę, prieš tai išreiškęs pritarimą Krymo aneksijai, o 2018 m. buvo paskirtas Rusijos specialiuoju pasiuntiniu JAV.

Draugai ne kartą buvo įamžinti kartu ir manoma, kad juos sieja abipusė meilė kovos menams.

„Scanpix“ nuotr./Vladimiras Putinas ir Stevenas Seagalas
„Scanpix“ nuotr./Vladimiras Putinas ir Stevenas Seagalas

15min primena, jog S.Seagalas yra ilgametis kovos meno aikido praktikuotojas, o V.Putinas, kaip žinoma, nuo mažens mokėsi dziudo ir Rusijos kovinio sambo meno. Jie kartu dalyvavo daugelyje sporto renginių.

Rusijos prezidentas prieš kelias savaites buvo nušalintas nuo Tarptautinės dziudo federacijos prezidento pareigų, reaguojant į įvykius Ukrainoje.

S.Seagalas anksčiau apibūdino V.Putiną kaip „vieną didžiausių pasaulio lyderių, jei ne patį didžiausią pasaulio lyderį, gyvą šiandien“.

„Dauguma iš mūsų turi draugų ir šeimos narių Rusijoje ir Ukrainoje“, – sakė aktorius. Aš žiūriu į abi kaip į vieną šeimą ir tikrai tikiu, kad tai yra išorinis subjektas, išleidžiantis milžiniškas pinigų sumas propagandai, kad išprovokuotų dvi šalis priešintis viena kitai“, – neseniai taip apie karą pasisakė aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas