Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saldžioji „vampyrų“ porelė Ianas Somerhalderis ir Nikki Reed laukiasi pirmagimio

Gerbėjų saldžiąja „vampyrų“ porele praminti aktoriai Ianas Somerhalderis (38 m.) ir Nikki Reed (28 m.) pasidalino džiugiomis naujienomis – jiedu laukiasi pirmagimio.
Ianas Somerhalderis ir Nikki Reed
Ianas Somerhalderis ir Nikki Reed / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pasižvalgykite po saldžiosios „vampyrų“ porelės Nikki Reed ir Iano Somerhalderio meilės lizdelį

Populiaraus serialo „Vampyro dienoraščiai“ („The Vampire Diaries“) žvaigždė ir „Saulėlydžio“ („Twilight“) sagos filmuose vampyrę įkūnijusi Nikki Reed apie laukiantį šeimos pagausėjimą pranešė savo „Instagram“ paskyrose pasidaliję ta pačia nuotrauka iš romantiškos nėštumo fotosesijos.

„Labas, mažyli. Pažįstu tave, bet tik todėl, kad jaučiu tave. Kaip įmanoma jau mylėti kažką šitaip stipriai? Ką tikrai žinau, tai kad tai yra pats stipriausias jausmas, kokį esu jautusi, – rašė būsimoji mama. – Dalinamės vienu kūnu jau kurį laiką ir jau spėjome kartu tiek daug patirti. Nekantraujame su tavimi susitikti... Su meile, Tavo tėvai.“

Kitokią žinutę prie tos pačios nuotraukos parašė Ianas Somerhalderis: „Mūsų draugams, šeimai ir visam likusiam pasauliui. Per savo 38-erius metus šioje žemėje niekada dar nejaučiau kažko galingesnio ir gražesnio, nei šitai. Negaliu sugalvoti nieko kito, kas būtų labiau džiuginančio negu šis laukiantis mūsų gyvenimo skyrius ir norėjome, kad apie tai pirmiausiai išgirstumėte iš mūsų. Tai buvo pats ypatingiausias mūsų gyvenimo metas ir mes norėjome jį pasilaikyti tik tarp mūsų trijų kaip įmanoma ilgiau, kad galėtume mėgautis šiuo laiku su vienas kitu ir mūsų mažyliu, taip greitai augančiu... nes tą jie daro – jie auga labai greitai. Ačiū už jūsų gerą energiją. Su meile, Ianas.“

15min primena, kad Ianas Somerhalderis ir Nikki Reed ką tik atšventė antrąsias vestuvių metines – jiedu susituokė 2015-ųjų balandžio 26-ąją Santa Monikoje, leidžiantis saulei. Amžiną meilę jiedu vienas kitam prisiekė po nė metų netrukusios draugystės – pora jie tapo 2014-ųjų vasarą. Prieš tai Ianas Somerhalderis kurį laiką draugavo su kolege iš „Vampyro dienoraščių“ Nina Dobrev, o Nikki Reed buvo ištekėjusi už dainininko Paulo McDonaldo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito