Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šalia princo Harry ir Meghan vilos Kalifornijoje rasti žmogaus palaikai

Į Kaliforniją persikėlę princas Harry ir Meghan Markle niekaip negali mėgautis ramiu gyvenimu prabangioje viloje. Šį kartą vos už kelių metrų nuo Sasekso hercogų namų buvo rasti žmogaus palaikai, tikėtina, skaičiuojantys 10 000 metų, rašo „Page Six“.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / Vida Press nuotr.

„Labai seni“ kaulai atkasti praeitą savaitę atliekant apželdinimo darbus šalia kelio, esančio netoli 15 mln. dolerių vertės vilos, kurioje šiuo metu gyvena Sasekso hercogai, „The Daily Mail“ sakė Santa Barbaros šerifai.

Skelbiama, kad palaikai – „jauno suaugusio žmogaus“.

Po pirminių tyrėjams talkinusių ekspertų išvadų skelbiama, kad rasti kaulai greičiausiai priklauso 11 tūkst. metų Kalifornijoje gyvenusių Amerikos indėnų Chumash genčiai.

Policija bendrauja su vietiniais Amerikos indėnais, kurie padės priimti sprendimą, ką daryti su palaikais, jei po tikslesnių tyrimų paaiškės, kad jie priklauso indėnų genties atstovui.

Aplink Sasekso hercogų namus pareigūnai darbuojasi jau ne pirmą kartą. Dar balandį pranešta, kad karališkoji pora net devynis kartus kvietė policiją dėl įsibrovėlių į jų teritoriją ir kitų įvykių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas