Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„San Fransisko raganos“ aktorei Shannen Doherty atsinaujino vėžys: diagnozuota ketvirta stadija

Serialo „San Francisko raganos“ žvaigždės Shannen Doherty kova su klastinga liga nesibaigė. Praėjus penkeriems metams po to, kai jai buvo diagnozuotas krūties vėžys, aktorė atskleidė, kad prieš kurį laiką pasitraukusi liga sugrįžo, rašo Eonline.com.
Aktorė Shannen Doherty
Aktorė Shannen Doherty / Vida Press nuotr.

48-erių Sh.Doherty, šiuo metu besifilmuojanti serialo „Beverli Hilsas 90210“ perdirbinyje, „ABC News“ davė išskirtinį interviu, kuriame papasakojo apie dabartinę savo sveikatos būklę.

„Po kelių dienų ar savaitės visi sužinos, kad sergu ketvirtos stadijos vėžiu. Taigi, mano vėžys sugrįžo ir štai kodėl esu čia“, – pasakojo Sh.Doherty.

„Scanpix“ nuotr./Shannen Doherty
„Scanpix“ nuotr./Shannen Doherty

Su atsinaujinusia liga Sh.Doherty slapta kovoja jau metus, tačiau apie tai niekam nesakė. „Nemanau, kad pati tai jau suvokiau. Tikrai sunku nuryti šią karčią piliulę. Būna dienų, kai galvoju „Kodėl aš?“ Arba „O kodėl gi ne? Kas dar? Kas dar, be manęs, to nusipelno?“ Nenusipelno nė vienas. Sakyčiau, kad mano pirmoji reakcija visada būna susijusi su tuo, kaip pranešiu savo tėvams“, – tęsė aktorė.

Papasakoti apie atsinaujinusį krūties vėžį Sh.Doherty nusprendė dėl to, kad šiuo metu ji bylinėjasi su draudimo kompanija „State Farm“, kurią į teismą padavė dėl jos namams 2018 metais Los Andžele siautusių miškų gaisrų padarytos žalos neatlyginimo – šią savaitę turėtų būti atskleisti dokumentai, kuriuose aprašyta ir aktorės sveikatos būklė.

„Bus geriau, jei žmonės apie tai išgirs iš manęs, – sakė Sh.Doherty. – Nenoriu, kad jie ką nors išsigalvotų. Nenoriu, kad apie tai sužinotų iš teismo dokumentų. Noriu, kad viskas būtų tikra ir autentiška.“

Pasak aktorės, draudimo kompanija turėjo atlyginti didesnę dalį žalos. „Įžengus pro namų duris smirdėjo dūmais, – aiškino Sh.Doherty. – Stengiausi, bendravau su draudimo kompanija. Skambinau, mane siuntė nuo vieno eksperto prie kito. Galiausiai padaviau „State Farm“ į teismą. Visa tai tapo baisiausiu procesu, kokį man teko patirti.“

15min primena, kad aktorė Sh.Doherty 2017 metų vasario mėnesį baigė dvejus metus trukusį vėžio gydymo kursą, o tų pačių metų balandį sužinojo gerą naujieną – gydymas suveikė ir liga pasitraukė. Pasirodo, visa tai buvo laikina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas