Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Santuoka truko neilgai: mažiau nei po dviejų savaičių Pamela Anderson skiriasi su Jonu Petersu

Prieš savaitę Pamela Anderson (52 m.) privertė visus nustebti pasidalijusi netikėta žinia. Žinoma moteris ištekėjo už Holivudo prodiuserio Jono Peterso (74 m.).Tačiau panašu, kad ilgai santuokos išlaikyti nepavyko – mažiau nei po dviejų savaičių vedybinio gyvenimo pora išsiskyrė.
Jonas Petersas, Pamela Anderson
Jonas Petersas, Pamela Anderson / „Scanpix“ nuotr.

„Mes būtume labai dėkingi už jūsų paramą, norime skirti šiek tiek laiko, kad iš naujo įvertintume, ko norime iš gyvenimo ir vienas kito. Gyvenimas yra kelionė, o meilė yra procesas. Mes abu nusprendėme atidėti santuokos liudijimo įforminimą. Ačiū, kad gerbiate mūsų privatumą“, – „The Hollywood Reporter“ sakė aktorė ir aktyvistė.

Šaltinis teigė, kad pora dar nepateikė teisinių dokumentų dėl santuokos.

15min primena, kad P.Anderson ir kino magnatas J.Petersas „taip“ vienas kitam ištarė privačios ceremonijos metu. Jųdviejų vestuvės įvyko Malibu.

Buvo skelbiama, kad Pamela ir Jonas draugavo jau daugiau nei prieš 30 metų, tačiau pastaraisiais mėnesiais jų jausmai vėl atgijo.

„Gražių merginų yra visur. Galėjau išsirinkti bet kurią, bet 35-erius metus norėjau tik Pamelos. Ji paverčia mane laukiniu gerąja prasme. Ji įkvepia mane. Aš saugau ją, elgiuosi su ja taip, kaip ji nusipelnė“, – „Hollywood Reporter“ žinią apie tuoktuves komentavo ir gerų žodžių naujai savo žmonai negailėjo 1976-ųjų juostos „Taip gimė žvaigždė“ prodiuseris J.Petersas.

Tiek P.Anderson, tiek J.Petersas prieš tai jau buvo susituokę keturis kartus. Pamela iš santuokos su rokeriu Tommy Lee turi du suaugusius sūnus – 23-ejų Brandoną ir 22-ejų Dylaną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas