Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasekso hercogienė Meghan Markle vyks į Ameriką taikytis su savo tėvu

Pastaruoju metu jau atrodė, kad susitaikymas tarp Meghan Markle ir jos tėvo Thomo Markle'o tikrai nebeįmanomas. Vyras nuolat dalijo interviu, kuriuose kritikavo dukrą, princą Harry ir visą karališkąją šeimą. Visgi Meghan pasiryžusi jam atleisti – skris pas jį į Ameriką, praneša DailyMail.
Sasekso hercogienė Meghan ir jos tėvas Thomas Markle'as
Sasekso hercogienė Meghan ir jos tėvas Thomas Markle'as / „Scanpix“ nuotr.

Kiek vėliau šį mėnesį Meghan Markle ir jos tėvas planuoja slaptą susitikimą Amerikoje, praneša artimi hercogienei šaltiniai.

Meghan žada į Ameriką keliauti viena. Dėl šio dukros sprendimo 74-erių tėvas yra be galo laimingas, jau numatė dvi datas jų susitikimui.

Tai būtų pirmas kartas, kai buvusi aktorė po kelių mėnesių vėl pamatytų savo tėvą, kai jis nepasirodė jos vestuvėse dėl sveikatos problemų.

Nuolatos dalija interviu

Dar prieš kelias dienas portalui „Daily Mail“ viena Sasekso hercogienės Meghan draugė, norėjusi likti anonime, sakė, kad jos tėvas jau stipriai perlenkė lazdą ir esant tokiai situacijai „susitaikymas nebeįmanomas“.

Tačiau problemų tarp tėvo ir dukters kilo ne dėl jos nutekėjimo į karališkąją šeimą – draugė sakė, kad viskas prasidėjo daug anksčiau, dar prieš Meghan susipažįstant su princu Harry.

Toji draugė sakė, kad Meghan liko labai nustebinta dėl savo tėvo elgesio pastaruoju metu. Įskaitant ir jo „Mail on Sunday“ pasakytus žodžius, esą jai būtų geriau, jei jis būtų miręs... Thomas Markle'as tame interviu taip pat sakė, kad princesė Diana, jei dar būtų gyva, būtų pasibjaurėjusi dėl to, kaip su juo elgiamasi. „Man nesvarbu, jei Harry daugiau niekada su manimi nebekalbės, aš išgyvensiu“, – dar ir tai hercogienės tėvas sumanė pasakyti per interviu.

Kritikos jis negaili ir savo dukrai: „Kas mane erzina, tai kad Meghan galvoja, jog ji yra viršesnė. Be manęs ji būtų niekas. Aš padariau ją tokia hercogiene, kokia ji yra šiandien. Viskas, kokia Meghan yra, yra dėka manęs“.

Vida Press nuotr./Meghan Markle su tėvu Thomu Markle'u
Vida Press nuotr./Meghan Markle su tėvu Thomu Markle'u

15min primena, kad bėdos su Meghan Markle tėvu prasidėjo prieš pat karališkąsias vestuves. Jis turėjo lydėti dukrą prie altoriaus, tačiau likus mažiau nei savaitei buvo atskleistas jo susitarimas su paparacais dėl surežisuotų nuotraukų. Susigėdęs dėl savo veiksmų jis paskelbė, kad negalės dalyvauti vestuvėse, nes jam turi būti atlikta širdies operacija. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad šį faktą jis galimai išsigalvojo siekdamas sukelti gailestį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas