Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Savo namuose nušautas Beyonce pusbrolis: reperio nužudymu įtariama 21-erių moteris

Antradienį savo namuose San Antonijaus mieste Teksase (JAV) negyvas rastas 34-erių reperis Martellas DeRouenas, kuris, kaip teigiama, buvo popmuzikos karalienės Beyonce pusbrolis. Jo nužudymu įtariama 21-erių moteris, taip pat reperė. Teksase paskelbta jos paieška, rašo „People“.
Martellas DeRouenas-Kardone, Sasha Skare, Beyonce
Martellas DeRouenas-Kardone, Sasha Skare, Beyonce / Instagramo, policijos, „Scanpix“ nuotr.

Hiphopo atlikėjas Martellas DeRouenas negyvas savo bute rastas antradienį. Į reperio namus policija buvo iškviesta po to, kai vyro pasigedo kelias dienas nieko iš jo negirdėjęs draugas, pranešė „San Antonio Express-News“.

34-erių reperis buvo žinomas sceniniu vardu Kardone ir turėjo pasirašęs sutartį su „Sony“.

Negana to, Martello draugai jį identifikavo kaip Beyonce giminaitį. Tiesa, pati atlikėja apie M.DeRoueno mirtį kol kas nepasisakė.

„Kardone buvo vienas iš tų, kurie pakilo ir spindėjo ryškiai“, – KSAT komentavo muzikos studijos „Fyngermade Studio“ savininkas Brianas Mitchellas, velionį draugą apibūdindamas kaip tylų, kuklų ir švelnaus būdo.

B.Mitchellas teigė, kad nors M.DeRouenas ir buvo Beyonce giminaitis, jis niekada neleido sau būti užvaldomas šios minties.

„Tai net nėra faktas, kurį jis paminėtų žmonėms. Mes tiesiog turėtumėme tai įdėti į jo biografiją, nes tiesiog verta tai ten įdėti, bet jis nemėgdavo tokių dalykų“, – aiškino B.Mitchellas.

Policija nustatė ir įtariamąją žmogžudystės byloje – tai 21-erių Sasha Skare, taip pat reperė. Moteriai paskirtas arešto orderis, tačiau šiuo metu ji tebėra laisvėje.

Ostino policijos nuotr./Sasha Skare
Ostino policijos nuotr./Sasha Skare

B.Mitchellas pridūrė vis dar negalintis suvokti, dėl kokių priežasčių jo draugas buvo nužudytas, nes jis jį matė kaip nekonfliktišką asmenybę.

„Tai lyg drugelio nužudymas“, – kalbėdamas su KSAT stebėjosi jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas