Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Savo namuose rasta negyva K-pop žvaigždė – atlikėjai buvo vos 25-eri

Savo namuose Pietų Korėjoje be gyvybės ženklų rastas jaunos atlikėjos Sulli kūnas. Apie įvykį policijai pranešė 25-erių dainininkės vadybininkas. Jis į Sulli namus atvyko nepavykus su ja susisiekti.
K-pop žvaigždė Sulli
K-pop žvaigždė Sulli / „Instagram“ nuotr.

Buvusi grupės „f(x)“ narė, kurios tikrasis vardas Choi Jin-ri, 2014-aisiais nusprendė palikti grupę ir siekti aktorės karjeros. Muziką į vaidybą Sulli iškeitė po to, kai instagrame mergina paviešino ne vieną nuotrauką, kurioje ji įamžinta po drabužiais nedėvinti liemenėlės. Konservatyvioje Pietų Korėjoje tai sukėlė skandalą, Sulli buvo kritikuojama.

Sulli išgarsėjo 2005-aisiais, kai būdama vos 11-kos filme „Ballad of Seodong“ atliko princesės Seonhwa vaidmenį. Kylanti žvaigždė tada nusprendė išbandyti jėgas atlikėjus ruošiančios įmonės „SM Entertainment“ atrankoje, kuri buvo sėkminga. Sulli pradėjo mokymus ir buvo apgyvendinta bendrabutyje su dar pora merginų, vėliau tapusių kitos populiarios grupės „Girls’ Generation“ narėmis.

Prie grupės „f(x)“ narių Victorios, Amber, Lunos ir Krystal Sulli prisijungė 2009-ųjų rugsėjį. Debiutiniu grupės kūriniu tapo singlas „La Cha Ta“.

VIDEO: f(x) 에프엑스 '라차타 (LA chA TA)' MV

Dainininkės karjera klostėsi sėkmingai, ne viena merginų daina tapo itin populiaria. Tačiau 2014 m. liepos 24 d. Sulli pranešė ketinanti pasitraukti iš grupės. Po kiek mažiau nei metų merginų gerbėjams buvo patvirtinta, kad Sulli jau nebėra „f(x)“ nare.

Tiesa, muzikos Sulli neišsižadėjo. Prieš keletą mėnesių ji pristatė savo debiutinį singlą „Goblin“, tačiau daugiau dėmesio ji vis dėlto skyrė aktorystei.

VIDEO: SULLI 설리 '고블린 (Goblin)' MV

Anksčiau mergina Pietų Korėjos žurnalistams yra pasakojusi kovojanti su panikos priepuoliais ir socialinėmis fobijomis bei tai, kaip sunku jai buvo priprasti prie užgriuvusios šlovės. „Net patys artimiausi žmonės mane paliko. Jie įskaudino mane, jaučiausi taip, kad niekas negali manęs suprasti, todėl palūžau“, – kalbėjo Sulli.

K-pop žvaigždės mirties priežastis dar neatskleista.

View this post on Instagram

???? 삼박자미쳤네

A post shared by 설리가진리 (Sulli) (@jelly_jilli) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas