Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Scarlett Johansson filmo premjeroje pristatė ir naują draugą, ir didžiulę tatuiruotę ant nugaros

Daugiausiai uždirbanti moteris Holivude Scarlett Johansson (33 m.) per vieną vakarą pristatė net tris svarbias naujienas: naują filmą, naują tatuiruotę ir naują draugą.
Scarlett Johansson ir Colinas Jostas
Scarlett Johansson ir Colinas Jostas / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Kai Holivude įvyko pasaulinė filmo „Keršytojai. Begalybės karas“ („Avengers: Infinity War“) premjera, į ją sugužėjo visa puokštė pačių ryškiausių kino žvaigždžių – daugelį jų galima pamatyti paskutinėje „Keršytojų“ trilogijos dalyje.

Tačiau bene daugiausiai dėmesio sulaukė filme Juodąją našlę Natashą Romanoff įkūnijusi Scarlett Johansson (tai – jau šeštas „Marvel“ superherojų filmas, kuriame aktorė vaidina šią heroję). Taip nutiko dėl to, kad aktorė į filmo premjerą atėjo kartu su savo naujuoju draugu – „Saturday Night Live“ laidos scenaristu Colinu Jostu (35 m.).

Nauju draugu Coliną vadinti sunkiai verčiasi liežuvis – jiedu kartu jau beveik metus, tačiau tai – pirmas kartas, kai jie kartu žengė raudonuoju kilimu kaip pora. Na, o Holivudo standartais kalbant, tai – jau tvirtas pareiškimas apie santykių rimtumą.

Vida Press nuotr./Scarlett Johansson ir Colinas Jostas
Vida Press nuotr./Scarlett Johansson ir Colinas Jostas

Colinas Jostas – pirmas rimtas aktorės draugas po jos skyrybų su antruoju vyru Romainu Dauriacu, su kuriuo ji turi dvejų metų dukrą Rose Dorothy. Pora išsiskyrė 2016-ųjų vidury, o 2017-ųjų pavasarį Scarlett pradėjo susitikinėti su Colinu.

Beje, be pirmo viešo pasirodymo su mylimuoju Scarlett Johansson turėjo ir kitų naujienų – ji pirmą kartą parodė savo naują įmantrią tatuiruotę. „Erdem“ suknelė be petnešėlių leido pasigrožėti didžiuliu kūno piešiniu ant aktorės nugaros – Scarlett sumanė išsitatuiruoti rožės stiebą su žiedais, kurie papildė jau anksčiau buvusį ėriuko piešinį.

Vida Press nuotr./Scarlett Johansson tatuiruotė
Vida Press nuotr./Scarlett Johansson tatuiruotė

Šią tatuiruotę paparacai jau buvo įamžinę anksčiau filmavimo aikštelėje, tačiau dar būta spėliojimų, kad ji – laikina ir ant aktorės kūno nugulė dėl vaidmens. Tačiau dabar jau aišku – rožes Scarlett išsitatuiravo savo noru ir visam gyvenimui.

15min galerijoje – Scarlett Johansson ir Colinas Jostas filmo „Keršytojai. Begalybės karas“ premjeroje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas