Prenumerata nuo 0,50 Eur/mėn! Paskutinės akcijos savaitės.
Išbandyti
2023 09 04

Sekso čempionato užkulisiai: karšti dalyviai, griežtos taisyklės ir kaip išrinkta laimėtoja

Švedijos sporto konfederacija atmetė prašymą seksą pripažinti sportu, bet Europos sekso čempionatas vis tiek įvyko. Pirmas blynas buvo kiek prisvilęs – iš pradžių renginys atidėtas dėl programišių atakų, vėliau jį paliko dalis dalyvių. Nepaisant to, čempionate triumfavo Kroatijos atstovė, o dabar kviečiame pažvelgti į jo užkulisius – kas dalyvavo, kokios buvo taisyklės, kaip „sportininkai“ treniravosi ir kokiu būdu nustatyta laimėtoja.
Europos sekso čempionatas
Europos sekso čempionatas / „Twitter“ nuotr.

2023-iųjų vasarą vykusį pirmąjį Europos sekso čempionatą, kurios laimėtoja pelnė auksinę taurę ir milijoną eurų, organizavo 2016 metais įkurta Švedijos sekso federacija (SSF) save vadinanti organizacija. Jos tikslas – paversti seksą sportu.

Bent jau kol kas seksas nėra oficialiai patvirtintas kaip sporto šaka, nes šį organizacijos prašymą Švedijos sekso konfederacija atmetė.

Tačiau Švedijos sekso federacijos prezidentas ir vyriausiasis konkurso organizatorius Draganas Bratičius įsitikinęs: „Kaip ir bet kurioje kitoje sporto šakoje, taip ir sekse, norint pasiekti trokštamų rezultatų, reikia treniruotis. Taigi logiška, kad žmonės turėtų varžytis ir šioje srityje.“

O dabar kviečiame susipažinti su pirmojo Europos sekso čempionato dalyviais, jų treniruotėmis, užkulisiais ir vertinimo kriterijais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Siųsk nuotrauką – laimėk paspirtuką!
Reklama
Parduotuvėse – naujiena loterijų ir gyvūnų mylėtojams
Verslo pradžios ABC: aiškiai ir trumpai – ką turi žinoti norintieji pradėti verslą Lietuvoje?
Reklama
Pusė metro sėkmės: parduotuvėse jau galima įsigyti loterijų bilietų sindikatu
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne