Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Seksualusis modelis Pamela Anderson apie penktą santuoką: „Niekada nesigailiu ištarusi „taip“

Vos prieš kelias dienas, atgijus prieš 30 metų įsiplieskusiems jausmams, netikėtai slapta susituokė seksualioji aktorė Pamela Anderson ir filmų prodiuseris 74-erių Jonas Petersas. Po vestuvių pora išvyko kopinėti medaus. Kur juodu mėgaujasi romantika, neatskleidžiama. Žinoma, visus itin domina, kaipgi pora nusprendė sumainyti aukso žiedus ir ką apie tokį žingsnį gyvenime mano pati P.Anderson.
Pamela Anderson
Pamela Anderson / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nors ir ilsisi, tikriausiai, kokioje nors egzotiškoje šalyje, P.Anderson nepamiršo ištikimiausių savo sekėjų. Instagrame 52-ejų serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė pasidalijo nuotrauka ir mintimis apie santuoką.

Nespalvotoje fotografijoje ji svajingu žvilgsniu žiūri į kamerą, jos šviesioms garbanoms plaikstantis vėjyje. Fotografijoje matosi ir nutrūkusios santuokos su grupės „Montley Crue“ būgnininku Tommy Lee (57) simbolis – žiedo tatuiruotė ant bevardžio piršto.

„Niekada nesigaili ištarusi „Taip“, – po fotografija parašė moteris. Šalia užrašo puikavosi ir kitas žodis #Medausmėnuo.

P.Anderson, iš santuokos su rokeriu T.Lee turinti du sūnus – 23-ejų Brandoną ir 22-ejų Dylaną – pasidalijo bendra savo ir penkto sutuoktinio nuotrauka, daryta prieš tris dešimtmečius. Šviesiaplaukė gražuolė įamžinta stipriai įsikibusi į 22 metais vyresnio mylimojo ranką. J.Petersas – žinomas prodiuseris, dirbęs su tokiomis kino juostomis kaip „Laukiniai laukiniai vakarai“, „Lietaus žmogus“, „Taip gimė žvaigždė“ ir kt.

„#Pamela Peters“, – prie juodai baltos fotografijos rašė P.Anderson.

P.Anderson ir J.Peterso meilės istorija – labai ilga ir prasidėjo prieš kelis dešimtmečius. Pasirodo, juodu draugavo prieš 30 metų ir jau tada prodiuseris prašė P.Anderson rankos, bet ši tekėti nesutiko.

2017-aisiais, po Hugh Hefnerio mirties J.Petersas prisiminė, kaip susipažino su P.Anderon „Playboy“ viloje.

„Įėjau ir pamačiau prie baro sėdintį angeliuką. Tai buvo Pammy. Jai buvo 19 metų. Žinojau, kad ji bus didi žvaigždė, – „The Holywood Reporter“ pasakojo J.Petersas. – Galiausiai mudu kartu apsigyvenome. Žinoma, Hefneris ją mylėjo ir vertino jos grožį. Pamela buvo ta, kuri ir be makiažo buvo nuostabi. Ji taip pat buvo labai protinga ir talentinga.“

Prodiuseris savo mylimąją stengėsi atkalbėti nuo darbo „Playboy“ ir siūlė jai dėmesį sutelkti siekiant rimtesnės karjeros. Pavadinusi J.Petersą „išprotėjusiu“, ji savo svajonės neatsisakė ir galiausiai papuošė net 13 „Playboy“ žurnalų viršelių.

Nors pirmąjį J.Peterso pasiūlymą tekėti prieš 30 metų P.Anderson atmetė, jis prisiminė tada sakęs, kad „po 30 metų jų amžiaus skirtumas nebebus toks svarbus“, rašo „The Holywood Reporter“.

Ši santuoka P.Anderson – penktoji. Kaip ir jos naujajam vyrui. 1995-aisiais ji ištekėjo už T.Lee, bet po trejų metų išsiskyrė. Tada 2006-aisiais aukso žiedus P.Anderson sumainė su Kidu Rocku. Ši santuoka truko vos metus. Ne ilgiau vedę buvo ir ji su Ricku Solomonu. Pirmą kartą susituokę 2007-aisiais, antrą kartą seksualusis modelis su amerikiečių pokerio žaidėju susituokė 2014-aisiais. Deja, ir šios vedybos baigėsi skyrybomis (2015 metais).

Tuo tarpu J.Petersas, prieš vesdamas P.Anderson, net 12 metų puoselėjo santykius su garsia aktore Barbra Streisand.

Filmų prodiuserio praeityje – ne tik kelios nesėkmingai pasibaigusios santuokos. Mažiausiai penkis kartus jam buvo pareikšti kaltinimai seksualiniu priekabiavimu. Vieną jam iškeltą bylą 2011-aisiais J.Petersas pralaimėjo ir buvo priverstas sumokėti 3 mln. dolerių kompensaciją.

Nepaisant skandalingų įvykių, naujasis P.Anderson sutuoktinis, rodos, jos sūnų Brandono ir Dylano buvo priimtas teigiamai.

„Be galo džiaugiuosi dėl mamos ir Jono. Juodu vienas kitą pažinojo daugiau nei 35 metus ir linkiu laimės kitame jų bendro gyvenimo etape“, – „Fox News“ sakė Brandonas.

15min primena, kad prieš tai P.Anderson draugavo su prancūzų futbolo žvaigžde Adilu Rami. Žinoma moteris netgi atsikraustė gyventi į Prancūziją, kad tik būtų arčiau mylimojo.

Santykius su beveik 20 metų jaunesniu sportininku P.Anderson nutraukė vasarą po kaltinimų išdavyste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas