Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Serialo „Pelenės istorija“ žvaigždė F.Bertotti atskleidė, kodėl dingo iš TV ekranų

Didžiulės sėkmės sulaukusio serialo „Floricienta“, Lietuvoje rodyto pavadinimu „Pelenės istorija“, žvaigždė Florencia Bertotti (38) jau kuri laiką atsiribojusi nuo viešumos ir pasitraukusi iš televizijos. Laimingu šeimyniniu gyvenimu besidžiaugianti argentiniečių aktorė dabar pagaliau paaiškino, kodėl priėmė tokį sprendimą.
Florencia Bertotti su mylimuoju Federico Amadoru
Florencia Bertotti su mylimuoju Federico Amadoru / „Instagram“ nuotr.

Duodama interviu žurnalistei Catalinai Dlugi, Florencia Bertotti tikino pastaruoju metu dėmesį norinti skirti šeimai – nuo 2011 metų ji puoselėja santykius su aktoriumi Federico Amadoru, be to, augina sūnų Romeo, kurio susilaukė su buvusiu vyru, taip pat aktoriumi Guido Kaczka.

Tiesa, Florencia neslėpė, kad kartais pasiilgsta buvusio savo karjeros etapo ir teigė neatmetanti galimybės prie vaidybos grįžti ateityje.

„Kartais mane apima nostalgija, kad nesu televizijoje, bet aš manau, kad esu pertraukoje nuo televizijos, tai nėra visiškas atsitraukimas. Dabar esu kitur, savo namuose, su savo vyru ir su savo sūnumi“, – interviu pasakojo serialo „Floricienta“ žvaigždė.

Vis dėlto aktorė paatviravo ir apie neigiamą buvimo viešumoje pusę, pabrėždama: „Nors man patinka aktorės darbas, jaučiuosi susigėdusi, kai žmonės mane atpažįsta gatvėje ar prašo manęs nuotraukos.“

„Labiausiai mane pakeitė buvimas mama. Įsivaizdavau, kad prie sodo vartų einu ieškoti sūnaus, o žmonės ateina ieškoti manęs, norėdami gauti nuotrauką. Turėjau tokią viziją“, – aiškino F.Bertotti.

Florencia pridūrė, kad pasitaikydavo situacijų, kai net draugų vestuvėse, vidury ceremonijos, žmonės prašydavo kartu nusifotografuoti.

15min primena, kad „Floricienta“ Argentinoje buvo rodoma 2004-2005 m., turėjo du sezonus su 361 serija ir sulaukė milžiniškos sėkmės. Didelį gerbėjų būrį serialas surinko ir Lietuvoje, kur buvo transliuojamas pavadinimu „Pelenės istorija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas