Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šešiametė Beyonce dukra aukcione bandė įsigyti paveikslą už 19 tūkst. dolerių

Muzikos pasaulio superporos Beyonce ir Jay Z pirmagimei Blue Ivy šiandien – šešeri, o mergaitės gyvenimas išties nė kiek nepanašus į kitų jos amžiaus vaikų. Juk kuris kitas šešiametis galėtų dalyvauti aukcione ir lyg niekur nieko siūlyti už paveikslą 19 tūkst. dolerių?
Beyonce su dukra Blue Ivy
Beyonce su dukra Blue Ivy / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Būtent taip Blue Ivy pramogavo praėjusį savaitgalį – kartu su tėvais mergaitė dalyvavo labdaringame pokylyje „Wearable Art Gala“ Los Andžele, kurį, beje, organizavo jos močiutė Tina Knowles.

Pokylio tikslas – surinkti lėšų ne pelno siekiančiam meno kompleksui „WACO Theater Center“, ir didžioji dalis pinigų buvo suaukota per šventės metu vykusį aukcioną. O jame pasireiškė ir mažoji Blue Ivy.

Garsenybių atžala aukcione varžėsi dėl aktoriaus Sidney Poitier jaunystės laikų portreto – į aukcioną mergaitė įsijungė pasiūliusi 17 tūkst. dolerių už paveikslą, ir kėlė kainą iki 19 tūkst. Momentas, kuomet Jay Z pabandė sustabdyti dukrą nuo kainos kėlimo sulaikydamas jos ranką, privertė juokais prapliupti visą salę.

Galiausiai paveikslą nusipirko aktorius Tyleris Perry, už jį pasiūlęs 20 tūkst. dolerių, tačiau Blue Ivy iš aukciono išėjo ne tuščiomis – mergaitė už 10 tūkst. dolerių įsigijo menininko Samuelio Levi Joneso darbą, o jos mama Beyonce aukcione laimėjo „Lorraine Schwartz“ auskarus, už juos pasiūliusi didžiausią – 17 tūkst. dolerių – sumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas