Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Shakira ir Gerard'as Pique neigia gandus apie jų santykių krizę

Pastaruoju metu vis netyla kalbos, kad dainininkės Shakiros ir futbolininko Gerard'o Pique santykius ištiko krizė. Vis tik jie patys tikina, kad skyrybos – tik gandas, ir jie vis dar tebėra kartu.
Shakira ir Gerard'as Pique
Shakira ir Gerard'as Pique / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kalbos apie poros santykių baigtį ypač suaktyvėjo praėjusią savaitę, kai vienas ispanų leidinys, remdamasis neįvardytu šaltiniu, paskelbė, esą „nutiko kažkas rimta ir ji galiausiai priėmė sprendimą (skirtis)“.

Ši žinia nuvilnijo po viso pasaulio žiniasklaidą ir Shakira su Gerard'u Pique buvo priversti prabilti, nors įprastai į įvairias paskalas nekreipia dėmesio ir į jas nereaguoja.

Shakiros atstovas spaudai ispanų leidiniui „HOLA!“ patvirtino, kad ji ir Gerard'as Pique vis dar tebėra kartu.

„Viskas taip pat“, – trumpai pakomentavo atstovas, pridūręs, kad kalbos apie skyrybas „tėra gandai“, kuriuos skleidžia žmonės, „norintys pakenkti Pique“.

Po šio pareiškimo ir patys Shakira su Gerard'u Pique pažėrė saują įrodymų, kad jiedu ir toliau yra kartu. Iš pradžių Shakira instagrame pasidalijo vaizdo įrašu, kaip dainuoja dainą apie meilę, o tą įrašą savo „Twitter“ paskyroje perpublikavo ir Gerard'as Pique, pridėjęs iškalbingus emocinius veidukus:

Vėliau futbolininkas savo „Instagram“ istorijų sraute tiesiogiai transliavo Shakiros repeticiją.

O galiausiai ir paparacai juodu kelias dienas iš eilės užfiksavo kartu – važiuojančius automobiliu ar besibučiuojančius prie savo namų. Tad bent jau kol kas kalbos apie poros santykių krizę pritildytos.

15min primena, kad Shakira ir Gerard'as Pique susipažino per 2010 metų pasaulio futbolo čempionatą Pietų Afrikos Respublikoje, kur dainininkė atliko oficialų čempionato himną „Waka Waka (This Time for Africa)“.

Pora apie savo santykius viešai paskelbė 2011 metų pradžioje.

Shakira ir Gerard'as Pique augina du mažamečius berniukus: 4-erių Milaną ir 2-ejų Sashą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant