Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Širdies donoro laukiančio Salvadoro Sobralio šeima kreipėsi į gerbėjus: „Prašome ramybės“

Šių metų „Eurovizijos“ nugalėtojo Salvadoro Sobralio šeima pirmą kartą pasisakė apie dainininko, ligoninėje laukiančio širdies donoro, būklę ir paprašė ramybės.
Portugalijos atstovas Salvadoras Sobralis
Salvadoras Sobralis / AP Photo/Efrem Lukatsky

Nuo pat tada, kai rugsėjį Salvadoras Sobralis pats gerbėjams pranešė stabdantis karjerą ir atsiduodantis į medikų rankas, jo šeima vengė leistis į detales ir nekomentavo jo sveikatos būklės. Nors žiniasklaidoje netrūko įvairių „šaltinių“, kurie pasidalindavo tariamai tikra informacija apie jį.

Trečiadienį dainininko šeima per jo „Facebook“ paskyrą viešai kreipėsi į visus, prašydama šiuo laikotarpiu suteikti taip reikalingos ramybės.

„Prieš savo laikiną pasitraukimą nuo scenos dainininkas paprašė gerbti jo, taip pat ir jo šeimos bei artimųjų privatumą. Šis prašymas tebegalioja ir dar labiau sustiprėjo, – rašoma toje feisbuko žinutėje. – Daugumoje pasaulio šalių asmeninio gyvenimo eksploatacija, sustiprinta visiškai netikrais faktais, yra nusikaltimas. Portugalijoje žmonės, besislepiantys už tų straipsnių, yra besivaikantys sensacijų ir piktavališki – jie nepajėgia suprasti, kad tai yra psichologinis smurtas, darantis kitam žmogui daugiau žalos nei kokia nors liga.“

15min primena, kad Salvadoras Sobralis gegužę laimėje Ukrainoje vykusį „Eurovizijos“ dainų konkursą. Dainą nugalėtoją jam parašė sesuo Luisa Sobral – per finalą, kai buvo paskelbtas laimėtoju, Salvadoras ją atliko kartu su seserimi.

Rugsėjo pradžioje Salvadoras Sobralis pranešė, kad dėl sveikatos problemų stabdo savo muzikinę karjerą. Paskutinis jo koncertas įvyko rugsėjo 8-ąją, o po jo dainininkas atsidavė į medikų rankas. Kaip pats sakė, „metas patikėti savo kūną mokslui“ – ligoninėje jis laukia širdies donoro.

Apie jo sveikatos problemas žinia pasklido dar jam dalyvaujant „Eurovizijos“ dainų konkurse. Kijeve atlikėjui teko praleisti repeticijas, nes gydytojai draudė tuo metu skristi į Ukrainą. Vis dėlto finale jis pasirodė ir užtikrintai laimėjo.

VIDEO: Salvador Sobral - Amar Pelos Dois (Portugal) LIVE at the 2017 Eurovision Song Contest

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant