Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingame grožio konkurse „Mis Sovietų Sąjunga“ laimėjo Rusijos atstovė, įvertintos ir lietuvės

Šeštadienio vakarą Londone įvyko skandalingai pagarsėjusio grožio konkurso „Mis Sovietų Sąjunga“ finalas, kuriame pergalę iškovojo Rusijai atstovaujanti Anastasia Boil.
„Mis Sovietų Sąjunga“ Anastasia Boil
„Mis Sovietų Sąjunga“ Anastasia Boil / Instagram nuotr.

„Esu tokia laiminga, dar negaliu patikėti, kad tai įvyko. Žinoma, kad tai – didelis pasiekimas, šis konkursas yra tarptautinis. Dar niekuomet nesijaučiau taip, bet juk aš – nugalėtoja“, – po pergalės konkurse emocijomis dalijosi Anastasia.

Dalindamasi nuotraukomis socialiniame tinkle mergina dėkojo visai jai padėjusiai komandai, negailėjo komplimentų ir varžovėms. „Mes visos labai stengėmės ir daug dirbome“, – sakė Anastasia.

„Instagram“ nuotr./Anastasia Boil
„Instagram“ nuotr./Anastasia Boil

Konkurse „Mis Sovietų Sąjunga“ šiemet dalyvavo trys lietuvės, tarp jų – Evelina Vasiljevaitė, Arina Černyšiova ir Viktorija Kartanovič. Pastaroji, beje, kovo mėnesį laimėjo kitą grožio konkursą „Top Model Worldwide 2017“.

15min žiniomis, lietuvės konkurse taip pat neliko nepastebėtos. E.Vasiljevaitei atiteko pirmosios vicemis karūna, o V.Kartanovič iškovojo „Mis Foto“ titulą.

„Facebook“ nuotr./„Mis Sovietų Sąjunga“ finalininkės (iš kairės): Arina Cernysiova, Gintarė Satkauskaitė ir Viktorija Kartanovič
„Facebook“ nuotr./„Mis Sovietų Sąjunga“ finalininkės (iš kairės): Arina Cernysiova, Gintarė Satkauskaitė ir Viktorija Kartanovič

Į konkurso finalinį etapą iš viso pateko 12 merginų, atstovavusių anksčiau Sovietų Sąjungai priklausiusioms valstybėms. Dėl nugalėtojos karūnos su keturiomis lietuvėmis varžėsi ir trys latvės, dvi rusės, dvi merginos iš Kazachstano ir viena – iš Moldavijos.

Didysis „Mis Sovietų Sąjungos“ finalas vyko Londone esančiame naktiniame klube „Troxy“, kurį itin pamėgę mieste gyvenantys rusakalbiai.

Prieštaringai vertinamas grožio konkursas „Mis Sovietų Sąjunga“ Didžiojoje Britanijoje rengiamas penktą kartą.

15min primena, kad pernai konkursą laimėjo lietuvė Agnė Skopaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito