Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingasis modelis Amber Rose laukiasi antrojo vaiko

Išraiškingų formų modelis Amber Rose paskelbė, kad laukiasi antro vaiko: ji su vaikinu Alexanderiu Edwardsu turės sūnų. Tai bus pirma bendra poros atžala – dar vieną sūnų garsi moteris augina iš ankstesnių santykių.
Amber Rose
Amber Rose / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mudu su Alexanderiu su didžiuliu džiaugsmu pranešama, kad pas mus pakeliui yra mažas mielas berniukas!“ – paskalbė modelis savo „Instagram“ paskyroje, šalia paviešinusi nuotrauką iš gydytojo kabineto.

„P.S. Sebastianas nepaprastai laimingas, kad bus vyresniuoju broliu“, – pridūrė ji, turėdama omeny savo šešerių metų sūnų. Jo Amber Rose susilaukė su savo buvusiu vyru, reperiu Wizu Khalifa.

Amber Rose mylimasis, įrašų kompanijos „Def Jam Recordings“ viceprezidentas Alexanderis Edwardsas šiomis žiniomis taip pat pasidalino savo „Instagram“ paskyroje. „Net tada, kai tamsu, mano sūnus bus spindulys. Mažute, ačiū už pačią geriausią dovaną. Myliu tave“.

15min primena, kad Amber Rose ir Alexanderis Edwards kartu yra nuo praėjusių metų rugsėjo. Pora pirmą kartą viešumoje pasirodė spalio 4-ąją „SlutWalk“ renginyje.

Amerikietė Amber Rose prieš penkerius metus išsiskyrė su savo pirmuoju vyru Wizu Khalifa. Jiedu iki šiol palaiko draugiškus santykius ir stengiasi kartu auginti sūnų.

2008 metais erotinis modelis patraukė Kanye Westo dėmesį ir tai juos nuvedė iki dvejus metus trukusių romantiškų santykių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas