Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Skiriasi aktorė K.Bosworth ir režisierius M.Polishas: kartu praleido beveik 8 metus

Amerikiečių aktorė ir modelis Kate Bosworth (38) jautriu įrašu gerbėjams pranešė skaudžią žinią – ji su vyru, režisieriumi Michaelu Polishu (50) suka skirtingais keliais, rašoma people.com.
Kate Bosworth ir režisierius Michaelas Polishas
Kate Bosworth ir režisierius Michaelas Polishas / Vida Press nuotr.

Penktadienį K.Bosworth ir M.Polisho gerbėjus pasitiko su nesmagia nata. Aktorė savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pranešė, kad po beveik 8 metų kartu skiriasi su režisieriumi.

Skaudų įrašą moteris pradėjo šmaikščia citata, kuria akimirksniu buvo galima suprasti, kodėl pasirinkta šilta poros nuotrauka ir toks jautrus tekstas.

„Ar norite padalinti mėsainį?“ Taip“, – įrašo pradžioje rašo K.Bosworth.

Pasidalijusi švelniu prisiminimu, kuriame ji juokiasi ir bučiuojasi su režisieriumi M.Polishu, aktorė priminė gražių santykių pradžią ir kodėl viskam buvo lemta baigtis.

„Mes žinome, kad 4 ryto prasidės skambučiai. Bus keičiamos dainos, kad būtų galima bendrauti tik tuo, kaip tai daroma dainose. Kartu planuodami kitą filmą juokiamės ir džiaugiamės galėdami pasidalyti naujausiu bendradarbiavimu.

Manome, kad epiškiausios meilės istorijos yra tos, kurios pranoksta lūkesčius. Mums buvo didžiausia garbė patirti tokią meilę ir toliau stebėtis meilės evoliucijos grožiu. O kas atsitinka, kai mes pasiekiame kažko pabaigą ir suprantame... Mes esame tik pradžioje“, – rašė ji.

15min primena, kad K.Bosworth lemtingąjį „taip“ savo širdies draugui, režisieriui M.Polishui ištarė 2013 m. rugsėjo 1 d. Uždara vestuvių ceremonija vyko „Rock Creek“ rančoje Pitsburge, Montanos valstijoje, pranešė People.com.

Pasak šaltinių, poros ceremonijoje dalyvavo 50-75 artimiausių draugų ir šeimos narių. Vestuvių ceremonija įvyko kalno viršūnėje, o nuotaka buvo atvežta karieta, kurią traukė du arkliai. Aktorė vilkėjo pečius atidengiančią klasikinio stiliaus dizainerio Oscaro De La Renta suknelę, o plaukai buvo susegti į kuodą.

K.Bosworth ir M.Polishas susipažino filmavimo aikštelėje 2011 metais, kuomet Michaelis režisavo juostą „Big Surf“, kurioje vaidino aktorė. Kate ir Michaelio pažintis buvo lemtinga, nes pora vienas kitą įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kate Bosworth ir Michaelas Polishas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kate Bosworth ir Michaelas Polishas

„Vos po kelių savaičių nuo mūsų pažinties Michaelis man pasakė, kad ves mane. Jis tiesiog žinojo, kad būsiu jo žmona“, – pasakojo aktorė žurnalo „InStyle UK“ interviu metu.

Apie sužadėtuves K.Bosworth pranešė 2012 m. rugsėjį. Tuomet būsima nuotaka padėkojo gerbėjams už sveikinimus socialiniame tinkle „Twitter“: „Ačiū jums visiems už nuoširdžius sveikinimus sužadėtuvių proga. Mes esame devintame danguje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas