Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Santuokos išgelbėti nepavyko: skiriasi aktoriai Jennifer Lopez ir Benas Affleckas

Ne vieną mėnesį sklandę gandai pasitvirtino. Holivudo žvaigždės Jennifer Lopez ir Benas Affleckas po dvejų santuokos metų nusprendė sukti skirtingais keliais.
Benas Affleckas, Jennifer Lopez
Benas Affleckas, Jennifer Lopez / Vida Press nuotr.

Remiantis teismo dokumentais, kuriuos matė BBC, J.Lopez antradienį Los Andželo apygardos aukštesniajam teismui pateikė skyrybų prašymą.

Pora, bulvarinių leidinių vadinama Bennifer, iš pradžių susituokė Las Vegase 2022 m. liepą, o kitą mėnesį surengė didesnę vestuvių ceremoniją Džordžijoje.

Jų romanas užsimezgė po to, kai jie susipažino dirbdami 2003 m. kriminalinio filmo „Gigli“ filmavimo aikštelėje. Iš pradžių jie planavo susituokti dar tais pačiais metais, bet 2004 m. pradžioje santykius nutraukė.

On The JLo ir Vida Press nuotr./Jennifer Lopez ir Benas Affleckas
On The JLo ir Vida Press nuotr./Jennifer Lopez ir Benas Affleckas

Praėjus beveik dviem dešimtmečiams santykius pora vėl atgaivino.

„Meilė yra graži. Meilė yra maloni. Ir, pasirodo, meilė yra kantri. Dvidešimt metų kantri“, – 2022 m. paskelbusi apie vestuves Las Vegase sakė J.Lopez.

Žiniasklaidos pranešimuose nurodoma, kad J.Lopez, kuri teisiškai pakeitė savo pavardę į Affleck, savo prašyme dėl skyrybų nenurodė jokių ikivedybinės sutarties detalių.

Los Andželo Aukštesniajam teismui pateiktame dokumente teigiama, kad tiek 55 metų J.Lopez, tiek 52 metų B.Affleckas turi pasidalyti finansine informacija, įskaitant dabartines pajamas, išlaidas, turtą ir skolas.

Dokumente sakoma, kad abu yra įpareigoti atskleisti bet kokius savo finansų pokyčius, „kol bus galutinai susitarta dėl visų finansinių klausimų byloje“.

Teismas suteikė J.Lopez 60 dienų finansinei informacijai atskleisti, o B.Affleckas turės dar 60 dienų po to, kai ji pateiks savo informaciją, padaryti tą patį.

Pareiškime teigiama, kad jei kuris nors iš jų nepateiks arba neatnaujins finansinės informacijos, teismas gali skirti sankcijas.

Jau kelis mėnesius spėliojama apie J.Lopez ir B.Afflecko santykius. Pranešama, kad jie pardavė savo Beverli Hilso dvarą už 65 mln. dolerių ir buvo nufotografuoti atskirai be vestuvinių žiedų.

Dukart „Oskaro“ laureatas B.Affleckas anksčiau buvo vedęs aktorę Jennifer Garner, su kuria susipažino 2001 m. romano „Perl Harboras“ filmavimo aikštelėje. Jie išsiskyrė 2015 m. po dešimtmetį trukusios santuokos ir kartu augina tris vaikus.

J.Lopez tuokėsi keturis kartus: 1997–1998 m. buvo ištekėjusi už Kuboje gimusio padavėjo Ojani Noa, 2001–2003 m. – už buvusio savo antrojo šokėjo Criso Juddo, o 2004–2014 m. – už dainininko Marko Anthony, su kuriuo susilaukė dvynukų.

Dainininkė ir aktorė, žinoma kaip J.Lo, taip pat kartą buvo susižadėjusi su Niujorko „Yankees“ žvaigžde Alexu Rodriguezu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi