Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Slaptai feisbuko anketai princas Harry naudojo netikrą vardą: dalijosi ir nuotraukomis su mylimąja

Princas Harry (35) visada priešinosi taisyklėms, taip pat ir toms, draudžiančioms karališkosios šeimos nariams turėti asmenines paskyras socialiniuose tinkluose. Dar kai susitikinėjo su Chelsy Davy, princas Harry, teigiama, buvo susikūręs alternatyvią personą feisbuke, vardu Spike’as Wellsas.
Princas Harry
Princas Harry / „Scanpix“ nuotr.

Dabar jau, žinoma, nebeegzistuojančioje paskyroje, pasak „Mirror“, Harry, o tiksliau Spike'as Wellsas, pasivadinęs pagal jam artimųjų ir draugų prilipdytą pravardę (princas Harry plaukus šukuodavo aukštyn ir jie primindavo ežio spyglius (ang. spike) – red.past.) turėjo daugiau nei 400 draugų, kurių tarpe buvo ne viena turtinga ir žinoma Jungtinės Karalystės aukštuomenės persona.

2008-2012-aisiais gyvavusioje Sasekso hercogo paskyroje prie jo pomėgių buvo nurodyta „visos sporto šakos“, o gimtuoju miestu pasirinktas Maunas, esantis Botsvanoje. Tai – viena mėgstamiausių princo Harry vietovių.

Su Spike’u Wellsu draugais tapdavę kiti besinaudojantys šiuo socialiniu tinklu jo nuotraukų albumuose galėdavo matyti bendras princo ir tuometinės jo mylimosios Ch.Davy fotografijas bei vieną nuotrauką, kurioje pozuoja „trys jauni vyrai derančiomis skrybėlėmis, kurių vienas buvo laba panašus į Harry“, pastebėjo „Mirror“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Haris ir Chelsy Davy
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Haris ir Chelsy Davy

Tiesa, princas Harry – ne vienintelis britų monarchijos narys, naudojęs socialinius tinklus. Dar ir dabar nuotraukomis ir įrašais dalijasi princesės Beatrice ir Eugenie – princo Harry pusseserės.

Socialiniais tinklais princesės naudotis nesidangstydamos po slapyvardžiais gali, nes yra ne karališkajai šeimai oficialiai dirbančios jos narės, rašo „Reader's Digest“. Princesė Beatrice dirba finansų srityje, o Eugenie yra meno vadovė.

Kadangi princesės neatlieka jokių oficialių karališkųjų pareigų, tik retkarčiais pasirodo renginiuose drauge su kitais šeimos nariais, joms nedraudžiama dalytis savo gyvenimo akimirkomis su internautais.

Štai dar rudenį princesė Eugenie instagrame pasveikino save seserį Beatrice ir jos mylimąjį Edoardo su sužadėtuvėmis.

Tuo tarpu princesei Beatrice priimtinesnis socialinis tinklas yra „Twitter“. Ten ji, kaip ir sesuo, dalijasi pranešimais apie labdaringą veiklą ir šeimą.

Prieš tapdama Sasekso hercogiene ir princo Harry žmona, aktyvią asmeninę instagramo paskyrą turėjo ir Meghan Markle. Ten buvo galima išvysti daugybę mielų buvusios aktorės augintinių nuotraukų ir akimirkų iš jos gyvenimo.

Susituokę, princas Harry ir Meghan Markle susikūrė bendrą paskyrą „Sussex Royal“, kuri tapo rekordininke – per pirmą veikimo pusvalandį ji surinko 150 tūkst. sekėjų, o po pirmos paros jų buvo jau 2,2 mln. Šią akimirką jų paskyrą seka jau 11,1 mln. žmonių.

Daugiau apie tai skaitykite čia: Nauja oficiali Harry ir Meghan „Instagram“ paskyra pasiekė pasaulio rekordą

Taip pat skaitykite: Meghan Markle ir princas Harry dėl virš namų skraidančių dronų kvietėsi policiją

Apie naktį, kai Freddie Mercury slapta į barą atsivedė princesę Dianą, ir kodėl jos niekas nepažino?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas