Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Už mylimojo slapta ištekėjo Džinę „Hario Poterio“ filmuose vaidinusi B.Wright

Slaptos vestuvių ceremonijos metu ištekėjo „Hario Poterio“ žvaigždė Bonnie Wright (31). Ji žiedus sumainė su septyneriais metais vyresniu mylimuoju Andrew Lococo.
BeFunky-collage (12)
Bonnie Wright ir Andrew Lococo / Socialinių tinklų nuotr.

Šią žinią „Hario Poterio“ filmuose veikėją Džinę Vizli įkūnijusi aktorė pranešė pasidalijusi vaizdo klipu, kuriame su mylimuoju parodė vestuvinius žiedus.

„Vakar buvo geriausia diena mano gyvenime. Ačiū mano vyrui“, – rašė ji.

Kaip rašo „Us Magazine“, apie santykius su Andrew Lococo Bonnie Wright prakalbo 2020 metų rugsėjį savo „Instagram“ paskyroje.

Užsienio žiniasklaidai „Hario Poterio“ žvaigždė apie savo asmeninį gyvenimą neatvirauja. Tiesa, vasario mėnesio „YouTube“ vaizdo įraše B.Wright atskleidė, kad ji paliko savo namus Los Andžele ir kartu su mylimuoju apsigyveno San Diege.

„Mes su Andrew ilgą laiką važinėjome pirmyn ir atgal tarp šių dviejų miestų, todėl jau buvome pasiruošę apsigyventi vienoje vietoje. Tai yra Andrew namas, kuris dabar jau yra mūsų abiejų namai. Jis čia gyvena 10 metų ir turi gražų sodą. Jis labai gerai jį prižiūrėjo“, – apie A.Lococo namus kalbėjo aktorė.

B.Wright anksčiau buvo susižadėjusi su aktoriumi Jamie Campbellu Boweriu. Deja, sužadėtuvės truko vos metus – 2012 metais pora pasuko skirtingais keliais.

Vėliau Bonnie susitikinėjo su serialo „Glee“ aktoriumi Jacobu Artistu, dar vėliau – su verslininku Simonu Hammersteinu.

B.Wright išgarsėjo būdama 11 metų, kai suvaidino filme „Haris Poteris ir Išminties akmuo“. Ginny Weasley vaidmenį atlikusi aktorė pasirodė aštuoniuose šios franšizės filmuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas