Sveikuolišką gyvenimo būdą propaguojanti žvaigždė, ištekėjusi už vegetaro „Coldplay“ vokalisto, niekada nesisamdo asmeninio virėjo ir mieliau savo šeimai valgį ruošia pati.
„Visus patiekalus ruošiu pati. Dievinu sukiotis virtuvėje. Esu įgudusi naminės duonos ir picų kepėja. Savo sode turime specialią malkomis kūrenamą krosnelę, kurią giedromis dienomis visada naudoju. Joje galima išsikepti viską, ką tik nori“, – pasakojo žvaigždė.
Aktorė, su dainininku Chrisu Martinu auginanti du vaikus, teigė, kad jau penkiolika metų nevalgė mėsos. Tačiau Gwyneth motina, aktorė Blythe Danner, atskleidė, kad dukra, ruošdama jai gimtadienio puotą, atrodė labai nusimananti apie mėsos patiekalus.
Blythe, pasakodama apie dukros kulinarinius gebėjimus, sakė: „Gwyneth niekada nepasimeta virtuvėje. Mano gimtadieniui ji iškepė ypatingai skanią antį“.
35-erių Gwyneth prisipažino, kad taip mėgsta eksperimentuoti virtuvėje, jog dabar bando sukurti naują blynų receptą.
Žurnalui „People“ ji sakė: „Mano tėtis buvo pagarsėjęs blynų kepėjas ir dabar aš mėginu eksperimentuoti su vienu iš jo receptų. Noriu, kad mano blynai būtų šiek tiek sveikesni“.