Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slidūs Melanios Trump įvaizdžiai Afrikoje: vieną lygina su Michaelo Jacksono, kitą vadina nepagarbiu

Praėjusią savaitę JAV pirmoji ponia Melania Trump buvo išvykusi pirmo savarankiško vizito į užsienį – kelias Afrikos valstybes. Ir čia internautams pro akis neprasprūdo prezidento žmonos stiliaus pasirinkimai: dėl vieno įvaizdžio ji kritikuota rodanti netaktą, o dėl kito buvo lyginama su popkaraliumi Michaelu Jacksonu.
Melania Trump Afrikoje
Melania Trump Afrikoje / „Scanpix“ nuotr. ir video kadras

Melania Trump pirmiausiai buvo sukritikuota dėl pademonstruoto netakto, kai per safarį Kenijoje užsidėjo skrybėlę, paprastai asocijuojamą su Europos kolonializmu Afrikoje.

Jau kitą dieną pirmoji JAV ponia gynėsi žurnalistams sakydama, kad ji norėtų, jog žmonės daugiau šnekėtų apie jos vizito esmę ir mažiau – apie jos drabužius.

„Scanpix“/AP nuotr./Melania Trump
„Scanpix“/AP nuotr./Melania Trump

„Labai svarbu tai, ką mes darome su Jungtinių Valstijų pagalba ir ką aš darau su savo iniciatyvomis, ir norėčiau, kad žmonės labiau koncentruotųsi į tai, ką darau, o ne tai, kuo rengiuosi“, – sakė Melania.

Na o šeštadienį per paskutinę vizito dieną Melania Trump lankėsi prie Didžiojo Gizos sfinkso Egipte.

Šiai progai pirmoji ponia pademonstravo modernią klasikinio safario kostiumo versiją: vilkėjo kūno spalvos kelnes ir švarką bei baltus marškinius su perrištu juodu kaspinu, o įvaizdį užbaigė daili fedora.

Nors šitaip apsirengusi Melania atrodė išties madingai, vis tik toks įvaizdis daug kam pasirodė jau kažkur matytas... Iki kol kažkas tviteryje nepalygino jos nuotraukų su popkaraliaus Michaelo Jacksono įvaizdžiu „Smooth Criminal“ vaizdo klipe 1988 metais. Ilgai laukti nereikėjo, kol socialiniuose tinkluose pasipylė žinutės su perfrazuota dainos citata – „Melania, ar tau viskas gerai?“.

Tačiau tai nebuvo vienintelis palyginimas, kokio sulaukė ponia Trump: kitiems šis jos įvaizdis priminė kompiuterinio žaidimo heroję Carmen Sandiego, 1981 metų filmo „Indiana Džounsas ir dingusios Sandoros skrynios ieškotojai“ personažą daktarą René Belloq (be kita ko, bendradarbiavusį su naciais) ar Roberto Redfordo herojų filme „Mano Afrika“.

VIDEO: Keistas Melania Trump stiliaus pasirinkimas sukėlė pasipiktinimą ir asociacijas su M.Jacksonu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas