Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sofijos Rotaru anūkė prabilo apie karą Ukrainoje: „Raginu imtis veiksmų“

Vis daugiau žmonių pasisako apie karą Ukrainoje. Šįkart savo mintis išsakė garsios dainininkės Sofijos Rotaru anūkė Sonja Jevdokimenko.
Sonia Jevdokymenko
Sonja Jevdokimenko / Socialinių tinklų nuotr.

Dainininkės Sofijos Rotaru anūkė Sonja Jevdokimenko savo instagramo paskyroje palaiko ukrainiečius šiuo metu šalyje vykstančio karo metu, rašo Unian.net.

„40 karo dienų. Milijonai žmonių susidūrė su absoliučiu ir tikru blogiu. Tačiau siela randa stiprybės tikėjime, tiesoje, meilėje ir maldoje. Per šį laiką visas pasaulis pajuto Ukrainos sielą ir užmezgė ryšį su ja. Tai, kas nepriklausoma, yra kupina meilės ir gausos. Mano tarptautine bendruomene, raginu jus visus imtis veiksmų“, – rašė Sonja.

S.Jevdokimenko pridėjo, kad paremti ukrainiečius ir karo niokojamą šalį galima ne tik stojant į kariuomenę – gerus darbus galima daryti ir vietoje.

„Aukokite, siųskite humanitarinių prekių, prisijunkite prie protesto akcijos savo mieste, priimkite ukrainiečius, įdarbinkite ukrainiečius, gaukite informaciją iš patikimų šaltinių, savanoriaukite arba padėkite profesionaliai“, – apibendrino garsios dainininkės anūkė.

Prieš kurį laiką savo poziciją instagrame išreiškė ir pati Sofija Rotaru.

„Nepriklausomybė ir Laisvė brangiai kainuoja – tiesa. Bet ar tikrai ji verta tiek, kad Rusijos raketos naikintų civilius, vaikus ir Ukrainos miestus? Šie faktai drasko mano širdį į gabalus! Aš Kyjive! Melskitės už mūsų gynėjus ir taiką Ukrainoje“, – parašė S.Rotaru.

Sofija Rotaru – garsi Ukrainos popmuzikos dainininkė ir aktorė. Jos repertuare – daugiau nei 500 dainų rusų, ukrainiečių, rumunų, bulgarų, serbų, lenkų, vokiečių, italų, ispanų ir anglų kalbomis. Scenoje moteris – nuo 1968-ųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas