Sportas gyvai

Šokas po vakarėlio – „Amerikos talentų“ teisėjas žmoną rado kraujo baloje: „Atsivėrė kaukolė“

Komikas ir televizijos projekto „Amerikos talentai“ teisėjas Howie Mandelas (68) pasidalijo sukrečiančia istorija. Žinomas vyras prabilo apie Las Vegase neseniai vykusį vakarėlį, kuris turėjo skaudžių pasekmių jo žmonai Terry Soil.
Howie Mandelas, Terry Soil
Howie Mandelas, Terry Soil / Vida Press nuotr. ir „Live With Kelly and Mark“ stopkadras

Laidoje „Live With Kelly And Mark“ 68 metų Howie Mandelas papasakojo apie siaubingą akimirką, kai savo bendraamžę žmoną rado kraujo klane po to, kai vidury nakties jį pažadino garsus triukšmas, rašo dailymail.co.uk. Incidentas įvyko Las Vegase esančio viešbučio kambaryje.

Komikas teigė, kad prieš tai jiedu „linksminosi“ ir neslėpė – alkoholio žmona gėrė „per daug“. Tiesa, pridūrė, kad prieš eidamas miegoti to pakankamai gerai dar nesuprato.

Vida Press nuotr./Howie Mandelas, Terry Soil
Vida Press nuotr./Howie Mandelas, Terry Soil

„Vidury nakties ji atsikėlė ir – nežinau, kur ėjo, – bet atsimušė į sieną, – pasakojo „Amerikos talentų“ teisėjas. – Ji nukrito ir atsitrenkė į dailylentę.“

„Ji paslydo, susitrenkė akį, tada nukrito ant grindų ir susižalojo skruostą“, – tęsė komikas.

Išgirdęs neįprastus garsus, H.Mandelas pabudo.

„Paklausiau – kur tu esi? O ji atsakė – nežinau. Štai, ką ji pasakė“, – pasakojo Howie.

„Live With Kelly and Mark“ stopkadras/Terry Soil
„Live With Kelly and Mark“ stopkadras/Terry Soil

Laidoje „Live With Kelly And Mark“ parodyta ir susižalojusios Terry Soil nuotrauka. Tiesa, ji daryta jau po to, kai žaizdos ir kraujas buvo apvalytas.

Suradęs žmoną, Howie išvydo šokiruojantį vaizdą – buvo daug kraujo.

„Įjungiau šviesą, apsidairiau, apžiūrėjau lovą. Ji gulėjo kampe, veidu žemyn, ir tuomet aš dar nežinojau, kad ji susižalojo galvą. Bet kraujas kaupėsi, – paaiškino jis.

Tuomet H.Mandelas suskubo gelbėti savo kraujuojančią žmoną.

„Aš išsigandau. Pakėliau ją, paguldžiau ant lovos. Kraujas buvo visur, – prisiminė komikas. – Nuėjau ir paėmiau visus rankšluosčius, ir visi tie rankšluosčiai buvo aptaškyti krauju. Ji pasakė – paduok man ledo, paduok man ledo.“

Tuomet Howie pasakė, kad nežino, kur gauti ledo, ir ėmėsi kitos priemonės – šalto gėrimo skardinių iš kambaryje esančio mini baro. Tačiau Terry taip skaudėjo, kad jam pridėjus skardinę jai ant kaktos, moteris šią atėmė ir numetė per visą viešbučio kambarį. Tada H.Mandelas bandė suvynioti dvi skardines į rankšluostį, bet žmona dėl didelio skausmo vėl pasielgė taip pat.

Vida Press nuotr./Howie Mandelas, Terry Soil
Vida Press nuotr./Howie Mandelas, Terry Soil

„Kai ji tai padarė, pamačiau jos galvą – ir iš tikrųjų galėjai išvysti jos kaukolę. Ji atsivėrė, – pasakojo „Amerikos talentų“ teisėjas. – Aš išsigandau.“

Užuot tiesiogiai iškvietęs greitąją pagalbą, Howie paskambino į registratūrą ir paprašė darbuotojų paskambinti 911, tačiau jie primygtinai reikalavo patikrinti situaciją viršuje ir tik tada iškviesti medicinos pagalbą.

Jis juokavo, kad jie galėjo pamanyti, jog jis sukėlė žmonos sužalojimus, nes kambarys buvo išteptas krauju, o skardinės išmėtytos po visą kambarį, ką darbuotojai užfiksavo nuotraukomis, kai jis maldavo iškviesti greitąją pagalbą.

Užuot tiesiogiai iškvietęs greitąją pagalbą, Howie susisiekė su viešbučio registratūra ir paprašė darbuotojų paskambinti 911, tačiau jie primygtinai reikalavo prieš tai patys patikrinti situaciją ir tik tada kviesti medikus.

Vida Press nuotr./Howie Mandelas, Terry Soil
Vida Press nuotr./Howie Mandelas, Terry Soil

Vyras juokavo, kad darbuotojai galėjo pamanyti, jog tai jis sužalojo žmoną, nes kambarys buvo išteptas krauju, o skardinės išmėtytos po visą kambarį.

Netrukus jie nuvyko į ligoninę. T.Soil tebebuvo labai girta, todėl gydytojas sugebėjo ją nuraminti tik nuėmęs pusę veido dengiančią paklodę – matyt, moteris nesuvokė, kad ši užstoja jai regėjimą.

Laimei, galiausiai Terry visiškai pasveiko.

„Jai absoliučiai viskas gerai, – sakė H.Mandelas. – Nėra nė vieno rando. Ji graži.“

VIDEO: Howie Mandel's Wife Had a Wild Las Vegas Mishap

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius