Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Sostų karų“ komandą sukrėtė skaudi žinia: per Kūčias mirė seriale vaidinęs Andrew Dunbaras

Liūdna žinia – Kūčių dieną savo namuose netikėtai mirė vos į ketvirtą dešimtį įkopęs aktorius Andrew Dunbaras. Populiariame HBO seriale „Sostų karai“ jis ne kartą buvo statistas ir Theoną Greyjoy vaidinusio Alfie Alleno dubleris.
Andrew Dunbaras
Andrew Dunbaras / HBO stop kadras

Kaip skelbia „Belfast Live“, A.Dunbaro gyvybė užgeso gruodžio 24-ąją. Nors tiksli mirties priežastis bent jau kol kas neatskleidžiama, žinoma, kad jis staiga mirė savo namuose Belfaste (Šiaurės Airijoje).

Atsisveikinimas su Andrew vyks ateinantį pirmadienį.

Per savo karjerą A.Dunbaras vaidino ne tik „Sostų karuose“ („Game of Thrones“), bet ir tokiuose serialuose kaip „Įstatymo vardu“ („Line of Duty“) ar „Derry merginos“ („Derry Girls“). Be to, dirbo didžėjumi.

Pagerbdamas Andrew, jo draugas ir kolega aktorius Andy McClay'us teigė, kad jam visada buvo smagu šalia tokio „malonaus ir padoraus žmogaus“.

„Jis buvo tikra asmenybė, talentingas, malonus ir padorus žmogus, turėjo gerą širdį“, – komentavo A.McClay'us leidiniui „Belfast Live“.

Andy taip pat atskleidė, kad A.Dunbaras dirbo „Sostų karų“ gidu ir jei būtų norėjęs, galėjo tapti profesionaliu aktoriumi, tačiau pasirinko kitą kelią – panoro susitelkti į meną ir didžėjavimą.

„Sostų karuose“ dirbusi grimerė Pamela Smyth sakė, kad nors seriale buvo tūkstančiai statistų, A.Dunbaras iš visų išsiskyrė.

„Visada profesionalus ir mandagus, su plačia šypsena. Jis turėjo nuostabią sielą ir bus pasiilgtas visos „Sostų karų“ šeimos“, – apgailestaudama dėl netekties teigė ji.

Pranešimas apie A.Dunbaro mirtį buvo išplatintas ir aktorių agentūros „The Extras Dept.“ puslapyje feisbuke.

„Sakyti, kad mes esame šokiruoti ir nuliūdę dėl Andrew Dunbaro mirties, yra per mažai. Turime begalę mielų prisiminimų iš tų metų, kai jis dirbo su mumis. Jis buvo toks universalus, kad galėjome duoti jam bet kokį vaidmenį. Jis buvo toks talentingas, kad galiausiai visada atsidurdavo kadre. Ir toks dievinamas, kad prodiuseriai jo reikalaudavo dar ir dar“, – skelbiama pranešime.

Kitas bičiulis Grahamas Smithas apie iškeliavusį Andrew instagrame rašė: „Jis privertė mane nusišypsoti, privertė mane juoktis ir privertė susimąstyti. Jis buvo velniškai mielas. Mačiau jį prieš savaitę, mes apsikabinome prieš jam nueinant. Aš dėkingas už šį apkabinimą ir už tai, kad jį pažinojau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas