Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 07 27 /2020 07 28

„Sostų karų“ žvaigždė Sophie Turner ir Joe Jonas susilaukė pirmosios atžalos: porai gimė mergaitė

Pranešama, kad prieš metus slaptai susituokę Sophie Turner ir Joe Jonas pasauliui pristatė džiugią naujieną – porai gimė mergaitė.
Joe Jonas ir Sophie Turner
Sophie Turner ir Joe Jonas / „Scanpix“ nuotr.

TMZ skelbia, kad sutuoktiniai tėvais tapo jau praeitą savaitę – trečiadienį S.Turner mergaitę pagimdė Los Andželo ligoninėje.

Paaiškėjo, kad garsi pora savo pirmagimę pavadino Willa.

15min primena, kad šių metų žiemą keli šaltiniai patvirtino žinią apie aktorės nėštumą portalui „JustJared“. Vienas iš jų užsiminė, jog pora apie nėštumą iki to laiko neatviravo.

„Jie šias žinias labai slepia, tačiau poros draugai ir šeima yra labai sujaudinti naujienos“, – teigė šaltinis. Antrasis paaiškino, jog „Sophie raudonajam kilimui pasirinko tokią aprangą, kad tilptų jos besikeičiantis kūnas.“

„Scanpix“/AP nuotr./Sophie Turner ir Joe Jonas
„Scanpix“/AP nuotr./Sophie Turner ir Joe Jonas

Pora susituokė praeitų metų pavasarį. Kaip praneša „People“, Joe Jonas ir Sophie Turner susituokė kuklioje ceremonijoje Las Vegase, o juodu vyru ir žmona paskelbė atlikėjo Elvio Presley imitatorius.

Ir nors tuoktuvių šventė buvo išties labai kukli – skelbiama, kad jaunavedžiai išleido vos 600 dolerių, iš socialiniuose tinkluose paviešintų vaizdo įrašų matyti, kad tiek jaunavedžiams, tiek susirinkusiems buvo kaip niekad smagu.

Tiesa, dar ilgai spėliota, ar šios vestuvės nėra tik pokštas. Įtarimų sukėlė šventėje dalyvavusio didžėjaus Diplo poelgis. Nors tuoktuvės buvo išties slaptos, jis savo socialiniuose tinkluose ištransliavo visą ceremoniją. Pro akis nepraslydo ir faktas, kad jaunavedžiai apsimainė ne prabangiais žiedais, o pagamintais iš saldainių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas