Sportas gyvai

Kultinio realybės šou žvaigždei skrydis vos nesibaigė mirtimi: įgulos aplaidumas – šokiravo

28 metų „Love Island“ žvaigždei Jackui Fowleriui skrydis į Dubajų dar ilgai kels blogus prisiminimus – vyras jo metu dėl alerginės reakcijos vos nemirė. Pasidalijęs savo istorija, realybės šou žvaigždė įspėja aplinkinius.
Jackas Fowleris
Jackas Fowleris / „Instagram“ nuotr.

28 metų „Love Island“ žvaigždė apie šiurpią situaciją prakalbo savo instagrame.

„Rašau šią žinutę, nes žmonės turėtų žinoti, kokia rimta gali būti alergija maistui, ir apie visišką „Emirates“ oro linijų aplaidumą“, – instagrame rašė jis.

Vyras teigė, kad skrydžio į Dubajų metu patyrė stiprią alerginę reakciją, jam pasireiškusią suvalgius vištienos kario, kuriame buvo riešutų.

„Instagram“ nuotr./Jackas Fowleris
„Instagram“ nuotr./Jackas Fowleris

Anot J.Fowlerio, skrydžio metu jam nebuvo duotas valgiaraštis, kuriame galėtų pamatyti patiekalų sudėtį, nors prieš valgydamas jis informavo skrydžio palydovą, kad yra alergiškas riešutams.

„Du kartus informavau skrydžio palydovą apie savo alergiją riešutams, prieš duodant man vištienos kario. Man nebuvo pateiktas meniu, iš kurio galėčiau rinktis, vietoj to manęs tiesiai paklausė, ar noriu vištienos, ar žuvies. Pasirinkau vištieną, – aiškino J.Fowleris. – Kai paprašiau vištienos, pasakiau skrydžio palydovui, kad esu labai alergiškas visiems riešutams. Tuomet man buvo pasakyta, kad vištienos kario patiekale riešutų nėra.“

„Instagram“ nuotr./Jackas Fowleris
„Instagram“ nuotr./Jackas Fowleris

Realybės šou žvaigždė teigė, kad vos gavęs patiekalą, darkart pasitikslino, ar jame tikrai nėra riešutų.

„Tuomet ir vėl išgirdau, kad riešutų jame nėra. Pasitikėdamas skrydžio palydove, pradėjau valgyti vištienos karį. Tuoj pat užspaudė gerklę ir pasidarė labai sunku kvėpuoti“, – prisiminė jis. – Pasakiau skrydžio palydovei, kad negaliu kvėpuoti ir ar maiste yra riešutų. Man VĖL buvo pasakyta, kad vištienos kario patiekale nėra jokių riešutų“.

J.Fowleris pasakojo, kad tuomet jo draugas pareikalavo parodyti valgiaraštį ir iškart pamatė, kad jame aiškiai nurodyta, jog patiekalas yra „kreminis vištienos karis su anakardžių riešutais“.

„Aš lėktuve tikrai galėjau numirti, nes žinojau, kad man nedelsiant reikia skubios pagalbos. Man buvo duoti penki deguonies balionai, taip pat suleistas adrenalinas (Epi Pen). Skrydžio vadovui pasakiau: „Jei greitai nenusileisite, aš mirsiu šiame lėktuve“. Tai paskatino pilotą greičiau užbaigti kelionę“.

„Instagram“ nuotr./Jackas Fowleris
„Instagram“ nuotr./Jackas Fowleris

Nusileidus lėktuvui J.Fowleris buvo skubiai nugabentas į Dubajaus oro uosto ligoninę, kur jam buvo suteikta pagalba. Realybės šou žvaigždė pridūrė, kad oro linijų veiksmai buvo „nepriimtini“, ir tikisi, kad kitos oro linijos ir lėktuvų įgulos pasimokys iš jo patirties.

BBC kreipėsi į oro linijų bendrovę „Emirates“ dėl komentarų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius