Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Spėlioti nebereikia: A$AP Rocky patvirtino užmezgęs romaną su Rihanna

Amerikiečių muzikos žvaigždė A$AP Rocky pranešė, kad jo širdis – užimta. O ją užkariavo ne kas kitas, kaip kita garsi atlikėja Rihanna, kadaise jau poruota su reperiu, rašo BBC.
Reperis A$AP Rocky ir Rihanna
Reperis A$AP Rocky ir Rihanna / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Rihanna Santykiai

Pasirodo, tarp jųdviejų iš tiesų užsimezgė rimti santykiai. A$AP Rocky interviu GQ Rihanną pavadino „mano gyvenimo meile“.

Kalbos, kad šios dvi pasaulinio garso muzikos žvaigždės – daugiau nei kolegos, pradėjo sklisti dar 2013 m., kuomet reperis palaikė draugiją dainininkei per jos pasaulines gastroles „Diamond World Tour“.

„Ji prilygsta, tikriausiai, milijonui kitų. Kai žinai, žinai. Ji – ta vienintelė“, – apie Rihanną sakė reperis.

Abu atlikėjai dar 2013 m. įsiamžino A$AP Rocky dainos „Fashion Killa“ vaizdo klipe.

VIDEO: A$AP Rocky - Fashion Killa (Explicit Version)

Viešumoje jųdviejų beveik nepamatysime, nes tapę oficialia pora, A$AP Rocky ir Rihanna vengia būti įamžinti paparacų, teigiama GQ straipsnyje. Tačiau tai nereiškia, kad juodu praleidžia mažai laiko. Naujos širdies draugės „neabejotiną“ įtaką reperis pajuto ir ruošdamas naujausią albumą, sakė jis.

Tiesa, pirmosios kalbos apie tarp Rihannos ir reperio įsiplieskusius jausmus užsienio spaudoje pasirodė dar pernai sausį, kai ne kartą juodu buvo pastebėti drauge Niujorke.

„Jųdviejų santykiai labai kasdieniški ir ji kol kas negalvoja apie tai, ar norėtų kurti ateitį su Rocky. Ji – ką tik išsiskyrusi besilinksminanti mergina“, – tada „The Sun“ pasakojo šaltinis.

Prieš tai dainininkė net trejus metus puoselėjo santykius su milijardieriumi Hassanu Jameelu. Reperis A$AP Rocky anksčiau susitikinėjo su modeliu Kendall Jenner.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas