Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Štai kaip atrodė Pippos Middleton vestuvių puota: stiklinis paviljonas išpuoštas it pasakų miškas

Ne veltui Kembridžo hercogienės Catherine sesers Pippos Middleton ir milijonieriaus Jameso Matthewso vestuvės vadinamos metų vestuvėmis – nuo jų prabėgo jau kelios dienos, bet apie jas vis dar labai daug ir garsiai kalbama. Šįkart apkalbų objektu tapo internete išplitusios nuotraukos, kuriose – įspūdingos šventinės puotos dekoracijos.
Pippos Middleton vestuvių puotos dekoras
Pippos Middleton vestuvių puotos dekoras / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po sesers vestuvių hercogienė Catherine grįžo į darbą: su britų žvaigždėmis atidarė Čelsio gėlių parodą

Poros vestuves dekoravęs vienas geriausių savo srities specialistų Djordje Varda savo darbo vaisiais pasidžiaugė socialiniame tinkle „Instagram“.

„Leiskite jums papasakoti istoriją apie ypatingas labai ypatingų ir mielų žmonių vestuves... Vyšnių žiedais pražydusi pasaka“, – nuotraukas pakomentavo jis, pridėjęs tokias grotažymes: #pippamiddleton ir #pippamiddletonwedding.

Tiesa, įvyko nesusikalbėjimas – jis nė nepagalvojo, kad jaunavedžiai savo privačios šventės nuotraukų viešinti nepageidavo, tad labai greitai susigriebė ir jas ištrynė.

Bet internetas jau toks yra – jei kas nors jame bent kartą ir labai trumpai pasirodė, tai išlieka amžiams. Internautai spėjo pasidaryti dekoratoriaus išplatintų nuotraukų kopijas ir šios dabar klajoja po socialinius tinklus ir pasaulio žiniasklaidą.

Vida Press nuotr./Middletonų namuose sukonstruotas laikinas stiklinis paviljonas, kuriame vyko Pippos Middleton ir Jameso Matthewso vestuvės
Vida Press nuotr./Middletonų namuose sukonstruotas laikinas stiklinis paviljonas, kuriame vyko Pippos Middleton ir Jameso Matthewso vestuvės

Na o dekoracijų būta išties įspūdingų – visas stiklinis paviljonas, kuris laikinai iškilo Middletonų šeimos namų kieme, buvo paverstas pasakų mišku su daugybe žydinčių vyšnių, o stalai gausiai dekoruoti rožinių ir baltų gėlių kompozicijomis.

Ne veltui šventėje dalyvavę svečiai (jų buvo per 300) vestuvių puotą apibūdino kaip „ekstravagantišką“ ir „tarytum pasaką“. „Daily Mail“ šaltinių teigimu, šventinio vakaro tema buvo „Užburtas miškas“.

Skaičiuojama, kad pastatyti laikiną stiklinį paviljoną, kuris buvo atgabentas iš Belgijos, jaunavedžiams kainavo 100 tūkst. JAV dolerių, o jį išpuošti gėlėmis ir medžiais – dar 20 tūkst. JAV dolerių.

Praėjusį šeštadienį XII amžių menančioje Šv. Morkaus bažnyčioje Berkšyre vyru ir žmona tapę Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas šiuo metu kopinėja medų egzotiškosios Prancūzijos Polinezijos saloje Tetiaroa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas